Śmietnisko > Oferty Pracy
Praca dla ochrony in world
Dec Apilatour:
--- Cytat: Azbuga w Maj 05, 2011, 13:37:17 ---jej zaczepia jak widac :D przereklamowany to jest can fliping - na hulki sie lata w 4 deski na suicide
--- Koniec cytatu ---
3 wystarczą http://txps.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=1292
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 05, 2011, 13:15:00 --- To są piraci czy korporacja taksówkowa? :D
--- Koniec cytatu ---
LOL dobre porownanie ;)
--- Cytat: Azbuga w Maj 05, 2011, 13:28:43 ---górnik nie musi być ofiarą:
http://www.youtube.com/watch?v=ndWUlntJ58U
--- Koniec cytatu ---
YT mowi ze film zostal dodany 21 sie 2007 od wtedy sie chyba zmienila zasada dzialania siatek i neutow/nosow.
sneer:
:o
fajny post i mało takich na centrali
początki w eve maja swój urok ....ja bardzo żałuję że nie da się zacząć z czysta głową jeszcze raz
a co do podśmiewania się : ..... po 2 tygodniach grania zdobylem na pasku BPC na TS duza szpile .... z wypiekami na twarzy oplacilem znanego mi pirata :) żeby mnie odeskortował do huba :)
polecial phoonem zrobionym pod logistyka i słowa dotrzymał ...no ale płaciłem wtedy według wszelkich stawek dobrze :) ...łezka się w oku kręci choć teraz to się sam z siebie smieję :)
SokoleOko:
--- Cytat: sneer w Maj 05, 2011, 15:06:14 ---początki w eve maja swój urok
--- Koniec cytatu ---
Gdzieś po trzech tygodniach grania odkryłem raty w lowsecu. I to było jeszcze w czasach, gdy najgrubsze świnie na paskach to były BC-ki warte po 200-220k sztuka. UA wtedy mieszkało w Diaderi (Genesis), więc raciłem w okolicach Gonditsa. Wdupiwszy dwa Vexory pod rząd na kampie stwierdziłem, że zostanę anty-piratem.
Przeszło mi w ciągu kilku tygodni, mając już solidnie nabitą kabzę zacząłem buszować w low, gdzie jeszcze miałem jakieś zasady (moja Wataha nie strzelała do postaci w n00bcorpach ani do shipów nieuzbrojonych). W 0.0 nie ma żadnych sentymentów.
Egnos:
To jak bedzie z tym mopem? Glowny nadzorca ds. operacji gorniczych Col Cherryman organizuje dzis kopanko bistotu w low secu, ja lece moim pieknym covetorem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej