Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
Venzon 2003:
--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 26, 2011, 10:12:12 ---Właśnie odkryłeś coś, co inni (polskie korpy) robią już od dawna. Niemniej jednak cieszę się Twoim odkryciem, bo to dobry kierunek.
--- Koniec cytatu ---
tak?! nie znam innego polskiego korpa poza BUFU, ktory przenosi sie na drugi koniec mapy 2-3 razy do roku... a lokalne miejscowki zmienia jeszcze czesciej :P
W kazdym razie masz racje Nite - milo slyszec, ze ktos ma w planach to co my praktykujemy od poczatku istnienia korpa :P
Yurioni:
brawo panowie, widze, jesli chodzi o bufu to kiedy chcemy mozemy dojsc do porozumienia, szczegolnie w przypadkach gdy chodzi o naszego e-peena :D
Dux:
A ja się wożę codziennie po kilkadziesiąt, a często po stokilkadziesiąt jumpów od aktualnej dziury drałując z WH lub do WH (bo znowu gdzieś na zadupiu zostałem) te odległości na piechotę przez gejty. Często nic z tego nie wynika ale latam i latam. A co! Nie mogę? :P :P
DrackUll:
BUFU to jakiś z dupy korp, 60-70% efficiency co tydzień, masa wtop, jak na korporacje liczącą 180+ charów to iloscią kili tez nie powala, może Wam akurat te częste przeprowadzki nie służą?
A tak w ogóle to chyba niedawno założyliście korpa bo pierwszy raz o Was słyszę.
Yurioni:
--- Cytat: Trolok w Wrzesień 26, 2011, 12:12:52 ---BUFU to jakiś z dupy korp, 60-70% efficiency co tydzień, masa wtop, jak na korporacje liczącą 180+ charów to iloscią kili tez nie powala, może Wam akurat te częste przeprowadzki nie służą?
A tak w ogóle to chyba niedawno założyliście korpa bo pierwszy raz o Was słyszę.
--- Koniec cytatu ---
STAND DOWN GUYS! obvious troll is so fuckin' obvious...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej