Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
Pimpeck:
--- Cytat: Andrusza w Wrzesień 11, 2011, 16:15:07 ---Hahaha, o co mam pytac ? O stare dobre czasy ?
A to dobre.
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie masz pytac o stare dobre czasy tylko o gracza, ktorego oceniasz na podstawie KB na Battleclinic. To bylo trescia mojego posta.
[troll]
A dobre to bedzie jak bedziesz chociaz odrobine tak dobry ;)
[/troll]
DaBlades:
--- Cytat: Andrusza w Wrzesień 11, 2011, 15:05:57 ---
I wpisy typu - "Uczcie się, może kiedyś zrobicie w tej grze coś więcej swoim wspaniałym korpem niż kampienie gejta trasherami, gankowanie i lataniem małymi gównami." ,sa dla mnie dlatego niezrozumiale iz patrzac na
poszczegolne akcje gracza PC5 http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=PC5, swoja finezja niczym sie nie wyrozniaja, ale byc moze cos przeoczylem.
--- Koniec cytatu ---
PC wklej mu chociażby linka do swojego filmiku "zmiany" bo kolega nie wie, że bluźni...
pozdrawiam BSI
Dec Apilatour:
mam pytanie do panów z bsi, ostatnio remote repujac pirata z mojej milicji, spadł mi nie tylko security status, ale i stand do minmatarskiej frakcji, ccp na pytanie czy to bug czy reguła gry, odpowiedziała że to bug, ale nie naprawią go zbyt szybko bo nie mają na to czasu, i teraz pytanko, czy to mnie tylko spotkało to szczęście, czy wam tez spada standing do frakcji?
Azbuga:
żeby było zabawniej zależnie na ktorego gma trafisz dostajesz zwrot standa i traktują to jako bug albo nie dostajesz nawet jeśli się odwołasz do gma wyżej... można za to wziąć gcc przed rozpoczeciem naprawiania pirata z własnej milicji i wtedy straty standa nie będzie - to się pojawia tylko gdy łapiesz gcc przez repowanie. fajnie co? :)
Dec Apilatour:
Dzieki azbu za odpowiedz, czyli to szerszy problemik ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej