Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
Val Heru:
--- Cytat: Andrusza w Wrzesień 10, 2011, 23:02:11 ---Znalezione na lokalu :
[20:11:15] diabel > jakie to ku**y te bsi
[20:11:44] diabel > nawet mnie repowali a potem po bitce zaje*ali
BSI ma charakter, to trzeba im przyznac !
--- Koniec cytatu ---
to musial byc dla niego szok ze neutrale strzelili :'(
poconick2:
--- Cytat: Andrusza w Wrzesień 11, 2011, 00:47:46 ---Czegosc nie rozumiem w Twoim poscie.
Ale po chwili zastanowienia juz wiem, - z koniem nie ma sie co kopac.
PS. I mam nadzieje ze tylko Ty w BSI jestes taki "madry".
--- Koniec cytatu ---
http://eve-search.com/thread/1553391/page/1#1
Chyba boli, że jebliśmy wam alta/szpiega. Nic dziwnego, że na forum Andrusza w wątku BSI się produkuje niedługo po killu diabła.
Dla tych co nie wiedzą Infinity5 to char, który latał z The Xpendables (WT dla amarrow), niedawno sprzedany, Infinity6 kupił chara Diabel od Kaleby z c0venu, który już chyba nie gra.
Ale chuje z tych BSI...
Bawimy się zajebiście - fajny filmik dla wszystkich, fajne się lata z nim na PvP http://www.youtube.com/watch?v=XT02ZaBODSE
hidden Q:
--- Cytat: hidden Q w Sierpień 09, 2011, 02:11:12 ---
9. Nie można u nas kupić blue standingu - lol żeby być blue, musisz z nami aktywnie latać PvP, nie wystarczy błaganie na localu ze jesteś polakiem.
10. Dopóki nas nie znasz nie dokuj u nas w stacji
11. Poza tym co złego to nie my :P
--- Koniec cytatu ---
Andrusza:
Widze ze zostalem zle zrozumiany.
Excelenta/Diablo i jakie tam jeszcze alty ma, to gracz ktory zeby delikatnie powiedziec ma baaardzo niski stand u nas.
Byl jakis krotki czas w Xpendables, gdzie mialem watpliwa przyjemnosc poznac go.Po wyrzuceniu go z
korporacji przeszedl do amarrskiej milicji by wsrod "Kozy z piekla" brylowac swoim watpliwym intelektem,
gdzie w drodze do chwaly brakowalo mu tylko skilli i wtedy bedzie überkillerem (patrz char Diablo).
Po wyrzuceniu go z "Kozy" wyszedl z amarrskiej milicji by wrocic jako neutral do Eszur by brylowac tu na
lokalu. A my tu nie tolerujemy chamstwa, glupoty, ksenofobii i jakie tam watpliwe zalety posiada ow osobnik.
I dlatego zostal zlomowany, jakoz rowniez poproszony o opuszczenie systemu.
Moj wpis na temat charakteru BSI byl w moim oczach pochwala postepowania,
iz mimo ze dziela nas cele i byc moze sposob zabawy w EVE ale chamstwo i sposob walki z nim
ma dla nas wszystkich jeden wymiar.
I wpisy typu - "Uczcie się, może kiedyś zrobicie w tej grze coś więcej swoim wspaniałym korpem niż kampienie gejta trasherami, gankowanie i lataniem małymi gównami." ,sa dla mnie dlatego niezrozumiale iz patrzac na
poszczegolne akcje gracza PC5 http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=PC5, swoja finezja niczym sie nie wyrozniaja, ale byc moze cos przeoczylem.
hidden Q:
oj tam oj tam
Andrusza przecież każdy w FW się nabija z waszej kampy w eszur to już stał się szlagier i wciska się go gdzie popadnie :) nie spinajcie się bo schodzimy z tematu. Jak dla mnie niech każdy robi co tam chce i jest luz.
Diabeł jest sam sobie winny stał jak debil na gejcie obok nas i się nawet nie odezwał to go zabiliśmy, proste :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej