Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
Doom:
Zwlaszcza jak mają ziać ogniem we wszystko co nie jest +10 :P
Pabllo:
Do mnie też kiedyś strzelał :D ale tak to mają matarskie szpile złom jak cholera 8) :P
kamel:
--- Cytat: Ons Ra w Sierpień 11, 2011, 13:34:41 ---My nie latamy choinkami, my je zabijamy.
Pozatym fajny topic ale za dużo nim wyimaginowanej gadki o kasiorze.
Jak mi ktoś o kasie zapodaje to żaden z niego PvPer, co najwyżej władca botów.
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
władca botów lol ;D ;D ;D moje 8 botów i 6 supercapitalowych altów czeka na ciebie ;D ;D ;D ;D
Goomich:
--- Cytuj ---P.S. na tym forum mieszka wiecznie żywy troll - niczym Lenin EVE.
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=DKTA_agCj50
hidden Q:
up to data 1.2
oj dzieje się, dzieje się Pany...
jak jest nas 10+ nie można opętać się od gangów, które chcą nas zniszczyć. Na nasze szczęście i tym razem udało się wygrać potyczkę. Z tym że tym razem przeciwnik miał 3 krotna przewagę liczebna :D
NIE zwalniamy tempa rekrutacji. Panowie potrzebne nam jeszcze jakieś 3-4 osoby do kompletu!
Niedługo będziemy zmieniać nasz teren operacyjny. Zależy nam aby do tego czasu potencjalni rekruci byli już oficjalnie pod bandera BSI.
Dlatego podkreślam w etapie rekrutacji NAJWAżNIEJSZA jest aktywność i chęci potencjalnego rekruta. Skille są ważne owszem, ale nic nie dadzą jak ktoś nie gra...
Pany nie wiem szczerze na co wy czekacie :) jest porządna polska ekipa w low secu, a krew przelewa się strumieniami! dajcie nam jeszcze paru pilotów !!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej