Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
kamel:
Skoro to dział pytania i dyskusje to ja jedno mam :D
Skoro tak dobrze się tam u was zarabia to dlaczego flotami machulców i apoców navy nie latacie ? przeciez zrobic takiego macha za 2,5 b to jest pewnie "chwila" kerbirzenia ? A przy okazji więcej bitek byście mieli bo więcej luda by was chciało lać żeby wam te pimped shipy ubić.
Nitefish:
Kufa, nie wiem czy ccp wie o tym, że w milicji latając na pvp można zarobić, wg tego co piszecie, 7b dziennie. Gdyby NC wiedziało jakie tu jest el dorado to osrało by hiendy, dobrze że nie wiedzieli.
Dux:
Bo by tyle zarobić musisz tyrać od świtu do zmierzchu wyłącznie na kerbirce, wypimpowanym shipem, albo i shipami. Teraz sam sobie odpowiedz jaki byłby Twój stan psychiczny po dajmy na to dwóch czy trzech dniach parania się czymś takim :P
Lt Rook:
AFAIK każdy zarobek na FW opiera się na frakcyjnych itemkach z LP Store, true?
Dlatego te 50b, czy nawet 25b jest nierealne imho, cyferki cyferkami a pojemność rynku jest ograniczona. To tak jak by producent powiedział że może wygenerować dzienną produkcję dającą 2b zysku, ale nie uwyględnił że jeszcze te produkty trzeba sprzedać.
Ptysiu:
Dla milicji klepie misje na alcie i potwierdzam, że ktoś tu zdrowo przesadził ;). Kasa jest ładna, ale albo ma się stałego odbiorcę towaru, albo czeka się aż itemki/shipy zejdą, przy czym trzeba pamiętać, że konkurencja nie śpi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej