Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje

<< < (27/38) > >>

Trefnis:
hidden pokaz nam na modelu gdzie ci zli panowie cie bumpneli....

Pabllo:

--- Cytat: hidden Q w Styczeń 24, 2012, 01:51:14 ---Czyli inaczej mówiąc znowu trzeba było wysłużyć się amarrami i żeby było śmiesznej przylecieli gangiem, którego "nam" nie chciało się budować :D

I taka mała poprawka to nie blobik a porządnie zbudowany gang  marki WOLFSBRIGADE. Kończąc trolla ten KM wygląda jak kill whoring :D

graty!

--- Koniec cytatu ---

Czy wysłużyć się ciężko powiedzieć, po prostu wystawilismy im fajny cel do zabicia :)
Żeby latać skutecznie takim gangiem to długa droga... gang mozna złożyć z samych wypimpowanych statków, ale druga sprawa to znaleźć cel, który z tym zawalczy.
Może dobrze zbudowany gang, ale 50 osób nie zawalczyło z 20 gangiem Shadow Cartel (którzy przylecieli zaraz za Amarskim gangiem) pomimo, że różnica w sprzęcie była zajebista na korzyść Amarrów. Dlatego pytanie po co takimi statkami latać jak się ludzie boją je wtopić ??
Kill whoring powiadasz ?? :) ja tam mam satysfakcje, że udało się je przytrzymać tym składem co mieliśmy... bo to był cud przy naszej ilości punktów :P

Crux:
Hidden mówi o whorowaniu bo nie ma go na killu. Jakby tam był to co innego- prawda?
Jeśli już ktoś się whorował to chyba tylko ja warriorami.

--- Cytat: hidden Q w Styczeń 24, 2012, 01:51:14 ---Czyli inaczej mówiąc znowu trzeba było wysłużyć się amarrami i żeby było śmiesznej przylecieli gangiem, którego "nam" nie chciało się budować :D

--- Koniec cytatu ---
Z niecierpliwością oczekujemy gangu t3 by Copernicus Obserwatory  :P

Ranshe:

--- Cytat: Pabllo w Styczeń 24, 2012, 11:36:35 ---Kill whoring powiadasz ?? :) ja tam mam satysfakcje, że udało się je przytrzymać tym składem co mieliśmy... bo to był cud przy naszej ilości punktów :P

--- Koniec cytatu ---

Patrz, a BWC ma w Uisper na stacji ze dwa devotery, cepy i generalnie kupę tacklerstwa. Wystarczyło powiedzieć.

Isengrim:
Chlopaki, tym poziomem wewnetrznej dramy w ramach jednej organizacji (Polish Amarr Militia), kogos mi przypominacie...

Hmm hmmm...

Juz wiem. Zapraszamy do c0venu. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej