Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje

<< < (22/38) > >>

horax:

--- Cytat: Kha Verti w Październik 18, 2011, 13:54:02 ---No nie mumia się obudziła :P

--- Koniec cytatu ---
Nie obudziła sie, tylko do końca października dostała pare dni za free i patrzy co się dzieje  :P

Przed chwila widziałem Szczuta na liscie obecności ^^

Diabeł...

Kha Verti:
No to kierunek Ardar, drej na poczatek wystarczy i jakis browar co by o suchym pysku nie siedziec :P

hidden Q:

--- Cytat: Nitefish w Październik 18, 2011, 11:51:39 ---Wow, na prawdę po ubiciu raterskiego drejka 1,5h podchodziliście hurka z kolegami? Tropienie +5. Widać, że sam nie umiesz czytać killmaili które wklejasz :P

--- Koniec cytatu ---

Specjalnie dla Ciebie krótkie wyjaśnienie

Siedzieliśmy w 5 osób i gadaliśmy o dupie marynie. System obok ardar, czaił się gang matarskiej milicji z tym co widać na KB. Ich było bliisko 30 a nas 5. Wraz z upływem czasu ludziska od nas pologowali się. Zrobiło się nas z 10 i zaczeliśmy kombinować. Matarzy męczyli nas, kampili undock, smackowali itp. W końcu zadokowali u nas a gdy wydokowali złapaliśmy ich ostatniego drejka. http://pabllo.webd.pl/kb_bsi/?a=kill_detail&kll_id=9085

Wrócili i męczyli nas dalej. Od tamtej pory próbowaliśmy ich jakoś podejść a to na dystans a to na close ale to przecież Mael sztuk 10 wiec ciężko szło. W końcu uzbierało się nas na tyle by nasze kapsy miały co pompować. Zaprosiliśmy ich na undock naszej stacji i pokroiliśmy co się dało http://pabllo.webd.pl/kb_bsi/?a=kill_related&kll_id=9092

P.s
Nitefish na prawdę grzecznie proszę nie troluj mi w tym wątku. Rozumiem że chciałbyś poczytać opis bitki spod mojej reki, ale nie miałem na to czasu, następnym razem coś napiszę żebyś nie łamał sobie głowy naszym killmailem  :)

Nitefish:
No i od razu lepiej. To nie był troll tylko samo wklejanie zebranych killsów z systemu ssie pałkę, ważne są pirackie opowieści  ;D

poconick2:

--- Cytat: Aeon Horax w Październik 18, 2011, 13:48:12 ---czesc PC stary pryku :D

--- Koniec cytatu ---

Bujaj się, ciąg się... :P Ja gram a Ty gdzie jesteś? TCH.

Wracając do konkretów - przenieśliśmy się do Hagillur. Ten tydzień był chyba rekordowy pod względem killi, Hidden przyfarmił 89, za co powinien dostać pompowanego kutasa w nagrodę - total nolife EVE z grawerem 'dawać pany...' ;)

Być może to początek tzw. BSI EVE road trip - póki co jest ciekawie i jak dla mnie jest to coś 'nowego' i unikalnego. Być może za tydzień-dwa skok w nowe miejsce, ploty chodzą o systemie Heydieles. Zawsze chciałem zrealizować hasło z KB "BSI - coming to system near you..." - ale starość nie radość, zapał już nie ten.

Dużo killi to zwykłe gankowanie, ale to tylko wypełniacz czasu, najlepsza zabawa zaczyna się gdy po naszym zacnym kręceniu i nęceniu dupą na localu/gejcie ktoś w końcu przyleci większą flotą. Dalej jednak brakuje nam trochę do walki z cięższymi 30-40 osobowymi blobami, które przewijają się dość regularnie.

Z tej wycieczki jedno ciekawe doświadczenie już mam - jak tylko się gdzieś wleci większą grupą - wielu tubylców reaguje w ciekawy sposób, później znikają z systemu, w którym żyli, albo wymazują go z mapy i starają się tam nie latać ;) Ale wole się trzymać wersji, że jesteśmy mierni, przynajmniej może ktoś przyleci i zawalczy ;))

[21:22:53] Cool Story BR0 > On a good note they are bad pilots
[21:35:05] Holymyaz > no its just funny how fail you are
[21:07:00] PaBstsmeaR > You have a shit corp :/
[22:01:51] Rufe Telmaki > jezus you suck

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej