Eve Online > Dyskusje ogólne

Król beznadziejności - o statkach eve

<< < (2/10) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Kwiecień 30, 2011, 18:16:20 ---Każdy statek z Zgudim za pilota. :> Żarcik. ;-)

Republic Fleet Firetail, mój ulubiony z wyglądu :-) Niestety we wszystkim da się go zastąpić lepiej głównie dramielem, oprócz kategorii cenowej. To taki gorszy dramiel. W wymaganych skilach do hulla różnica jest minimalna, dramiel wymaga tylko jeszcze fryt gallente, reszta tak samo pod względem skili.

--- Koniec cytatu ---

Wezmę w obronę mój podstawowy produkt eksportowy z LP storu :D. "Gorszy dramiel" to cały czas niezła fryta i tackler o zaskakującej przeżywalności. W dodatku może się prać solo z taranisem, co jest nie lada wyczynem w innej frycie.

SokoleOko:

--- Cytat: Ptysiu w Kwiecień 30, 2011, 16:08:28 ---Execuror Navy Issue. Ma mniejszy dronebay i o jeden highslot mniej od Thoraxa, co najwyżej dorównując mu resztą osiagów. A to wszystko przy cenie rzędu 60kk za sam hull. Jedyny atut to większy bazowy speed, który i tak idzie się ***** ze względu na to, że tankuje armorem.

Fail enough?

--- Koniec cytatu ---

Nie bardzo - zawsze jak patrzyłem na ten ship, to mówiłem sobie "tak powinien wyglądać blasterboat". Jest cholernie szybki, szkoda tylko że mało CPU/Grida żeby sfitować porządny tank ORAZ dps.

Mój głos idzie na:
1) Eagle (ten ship niczego nie robi dobrze)
2) Deimos (uosobienie wszystkich wad blasterboatów, choć lepszy jako sniper hac niż Eagle... oh, wait... przecież to wymarła kategoria)

LosBekoczoS:
PVP flycatcher - zawsze uwazam go za jednorazowa ( jedno uzyciowa) dykte do walk  w lagfestach :D Podlecisz puscisz bombelka, ani to predkosci niemasz ani tanka :D i jakos zawsze w nim mi sie zdazalo Jajcowac :D

Colonel:
Scythe Fleet Issue .

Goomich:
Hel.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej