Eve Online > Dyskusje ogólne
Król beznadziejności - o statkach eve
Nitefish:
Gila jest spoko, nie wiem jak inne.
Goomich:
--- Cytat: ManganMan w Maj 02, 2011, 22:32:04 ---A wozy guristasów? wątpię by miały coś do powiedzenia w spr. PVP...
co do Eagla - ja aspiruję do bycia sniperem, mimo że to już wymarły gatunek.
--- Koniec cytatu ---
Aspiruj w Zealocie albo Muminku. Obydwa dadzą ci też dobre statki do różnych close range i preferowane logistyki.
garnoo:
cos tam bylo o deimosie....
uzywalem go jako raciarke przez kilka miesiecy (na guristach)calkiem nienajgorzej chodzil.... stosunkowo tanie 700+ dps..... fakt duzo sie tracilo na dolatywaniu, ale w tych czasach pasowal idelanie pod posiadane przezemnie skille (przy tankowaniu sanctuumow bylo sie trzeba pilnowac), dla onanistow cr ujdzie :)
SokoleOko:
--- Cytat: garnoo w Maj 09, 2011, 01:44:30 ---cos tam bylo o deimosie....
uzywalem go jako raciarke przez kilka miesiecy (na guristach)calkiem nienajgorzej chodzil.... stosunkowo tanie 700+ dps..... fakt duzo sie tracilo na dolatywaniu, ale w tych czasach pasowal idelanie pod posiadane przezemnie skille (przy tankowaniu sanctuumow bylo sie trzeba pilnowac), dla onanistow cr ujdzie :)
--- Koniec cytatu ---
Porównaj sobie z HAM Cerberusem.
HammerSnake:
Jak dla mnie idealnie pasuje do tego topicu Scythe Fleet Is.
Cruz z najmniejszą bazową sygnaturą ze wszystkich istniejących i na tym chyba koniec jego zalet ( tylko, że stabber fleet ma raptem 5 metrów więcej).
No chyba, że ktoś tym latał i ma jakiś ciekawy ficik? :P To zmienie zdanie.
3 sztuki dostępne na kontraktach i marketach (sytuacja na wczoraj wieczór jak sprawdzałem z ciekawości) mówią same za siebie. 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej