Eve Online > Dyskusje ogólne

Król beznadziejności - o statkach eve

<< < (4/10) > >>

Lt Rook:
Moim typem jest Ferox  ;D kozie spod ogona ten statek wypadl...

Co to Deimosa i Eagle, jak mozecie porowywac te shipy, pierwszy to blasterboat, z ktorego nijak nie zrobisz snipera bo brakuje mu CPU, drugi to sniper ktory jest tak kruchy ze do walki close range sie kompletnie nie nadaje. Imo oba sa fail shipami.

Doom:

--- Cytuj ---Oneiros - Guardian jest lepszy (aczkolwiek widzialem na AT8 ze Hydra z nich korzystala, wiec moze ktos kto sie specjalizuje w skirmishach przy okazji mnie oswieci kiedy lepiej zabrac Oneirosa niz Guardiana)
--- Koniec cytatu ---
Żeby było śmiesznie na Incursjach Oneiros jest zajebisty jako gang support i medyk

--- Cytuj ---Zrób sobie vagasa na long-range to zobaczysz
--- Koniec cytatu ---
Próbowałem - pochwaliłem się fitem Sokołowi to mało go na sumieniu przez to nie miałem, bo sie biedak zatchną ;P ;)

Gregorius:
poka poka  :)

Oneiros to taki scimitar armorowy -> nie musi mieć chaina żeby naprawiać. Więc w niektórych wypadkach może się sprawdzić ;)

Colonel:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 01, 2011, 11:15:34 ---err? a mozesz wytlumaczyc dlaczego sa zupelnie inne bo oba hace, projectile a i uklad slotow i bonusow prawie takie same? Bez zartow i ironii, powaznie pytam

@down fakt zapomnialem o snipe hacach - dzieki greg.

--- Koniec cytatu ---

Panie Flone...
Porównaj Pan sobie dokładnie układ slotow i bonusow, ten mumin to taki cegielkowy snipe hac do null. W low to tym się lata z niewiedzy / przypadkiem

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Colonel w Maj 01, 2011, 12:21:07 ---Panie Flone...
Porównaj Pan sobie dokładnie układ slotow i bonusow, ten mumin to taki cegielkowy snipe hac do null. W low to tym się lata z niewiedzy / przypadkiem

--- Koniec cytatu ---

No kiedys byly bardzo fajne w low, bo sie dalo wyciagnac ponad 150km zasiegu, ale potem znerfili...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej