Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[VU-DU] Polscy Piraci - Dyskusje / voodoo_rekrutacja
Val Heru:
takie sformalizowanie piractwa chyba by troche popsulo smaczek, a wyrobienie sobie standingu jako "uczciwy pirat" bylo by juz wogole idiotyczne :)
Egnos:
To dobrze ze jest tak malo "uczciwych" (lol) piratow w eve, dzieki temu voodoo sie wyroznia przynajmniej w polskim community
Czasami zdarzalo sie ze pieniadze powedrowaly na nasz wallet a ofiara mimo to z (jakiegos powodu?) zginela... zawsze zwracalismy kase, niekoniecznie z przeprosinami ale jednak zwracalismy
Colonel:
--- Cytat: hctob w Czerwiec 04, 2011, 16:08:29 ---No wiecie? Zostawcie piractwo takim, jakie jest. Po grzyb "ransom button"? Jakieś statystyki honoru... To już tylko krok od wprowadzenia nietykalności dla ofiary, po zapłacie okupu (już takie pomysły od niektórych słyszałem...). Piratka jest dlatego fajna, bo to tylko relacje między ofiarą a ich katem. Nic usankcjonowanego, przez mechanikę gry. Żadnych przycisków, protokołów i innych srat pierdat. Czysta umowa między ludzka. Jeżeli piractwo zostanie ubrane w przepisy i inne g... straci chyba cały swój urok. Takie moje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
potwierdzam...
dzieki temu mozemy sami budowac swoj "folklor" + renome honorowych
Kara Mon:
I tak btw nasz czarodziej od KB dodal takze opcje zeby bylo widac jakim statkiem zransomowano klienta :)
Dec Apilatour:
--- Cytat: Egnos w Czerwiec 05, 2011, 07:36:27 ---Widzisz ze mam duuzo honour pointow -> placisz -> ja cie nie zabijam -> dostaje kolejnego honour pointa jako "uczciwy" pirat -> zabija cie moj kolega
--- Koniec cytatu ---
honour pointy pewnie byłoby łatwo podrobić.... alcik, kolega w dresie... itp ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej