Eve Online > NoobGarten

Command ships

<< < (8/10) > >>

Dux:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 28, 2011, 15:15:51 ---To juz nie dziala teraz neuty pompujace cel dostaja agro ;)

--- Koniec cytatu ---

BTW. Jak to jest. Czy taki "zaczerwieniony" neut, gdy zostanie zagrowany nie powoduje przypadkiem, że ów co go zagrował dostaje z kolei agro do całego korpa/ally neuta? Bo jeśli tak to można zorganizować jeszcze paskudniejszą niespodziankę :P

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 28, 2011, 15:04:42 ---(niby kazdy moze ale z drugiej strony glupio skilowac antenki kiedy dziala sa t1 ;) )

--- Koniec cytatu ---

Sup dawg?   8)

Yurioni:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 28, 2011, 15:30:51 ---Sup?

--- Koniec cytatu ---
command ship boty nie pwoinny sie liczyc :P

Doom:

--- Cytat: Dux w Kwiecień 28, 2011, 15:21:19 ---BTW. Jak to jest. Czy taki "zaczerwieniony" neut, gdy zostanie zagrowany nie powoduje przypadkiem, że ów co go zagrował dostaje z kolei agro do całego korpa/ally neuta? Bo jeśli tak to można zorganizować jeszcze paskudniejszą niespodziankę :P

--- Koniec cytatu ---
Bazując na tej sytuacji: http://shocky.com.pl/KB/?a=kill_related&kll_id=241 (egzekucja kill righta)
Wygląda to tak ze jak sie neut włacza pompując  to sie robi czerwony tylko dla osób które mogą strzelać w cel pierwotny. Tutaj wygladało to tak ze po wtopie abadona wiedzac że mam już blisko kolegów spadłem na tamtych w armagedonie, dołączył od nas megas z rr i dostał agro, później nadleciały pozostałe dwa nasze bs i dostały agro z dron (wszystko z tego megas ktorego utlukliśmy w końcu), w momencie w którym chłopaki od nas dostawali agro na tego megasa reszta jego kumpli również zmieniała im status na overviu. Natomiast dlatego że ja dowodząc gangiem zakazałem puszczenia dron i swobodnego agrowania, w momencie jak konczyl sie megas u nas mogli lać wszyscy, u tamtych tylko megas (a na jego struktorze rownież tempest na ktorego przenisłem tacle), reszta zwiała jak do nich dotarło jak chcemy to rozegrać

Goomich:

--- Cytat: Yurioni w Kwiecień 28, 2011, 15:31:50 ---command ship boty nie pwoinny sie liczyc :P

--- Koniec cytatu ---

To T3 bot. :) Loigistyk na 4 zrobi się dopiero pojutrze. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej