Eve Online > NoobGarten

Command ships

<< < (3/10) > >>

Zgudi:
Ślinka zaczęła mi lecieć na damnation, gdy przeczytałem wypowiedź
--- Cytuj ---Kiedys sprawdzałem to wyszło mi że takie damnation odpowiednio sfitowane podchodzi pod pół bańki EHP
--- Koniec cytatu ---
z której wynika, że jest wielokrotnie twardszy, a nie tylko "trochę". Nie wiem ile ma drake ehp, ale myslę że do 100k, więc 400k dla absolution to było by 4 razy więcej, czyż nie??

Doom:
Tak ale wiesz jak fajnie sie go konstruje? jakie warunki musisz spełnić ty i reszta floty oraz jak bardzo sie wściekniesz jesli trafisz na km (zwłaszcza z jajkiem?)
I ostatnia rzecz - jesteś wściekle twardą puszką i to jest cała twoja przydatność - dps masz tyle co z 5 small dronek i ewntualnie jakichś działek small

Yurioni:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 28, 2011, 13:50:33 ---Ślinka zaczęła mi lecieć na damnation, gdy przeczytałem wypowiedź  z której wynika, że jest wielokrotnie twardszy, a nie tylko "trochę". Nie wiem ile ma drake ehp, ale myslę że do 100k, więc 400k dla absolution to było by 4 razy więcej, czyż nie??

--- Koniec cytatu ---
i co z tego, w commanda przy mniejszych bitkach sie nie strzela, bo jest za twardy, w wiekszysz stoi na ssie z wlaczonymi linkami, poza tym odczucia w pilotowaniu sa hmm co najmniej rozczarowywujace voulture w drake army to drogi i nieruchawy drejk z zalosna alpha, a damka w armor flocie to przewaznie anochorowa cegla bez albo zminimalna iloscia weaponow latajaca od jednego konca bloba do drugiego, tyle... a jak bedziesz mial spasc to i tak spadniesz, czy to w dreju czy w damnation :/

Ranshe:
Damnation to bait, a nawet i w tej roli jest do dupy, bo jest jeszcze bardziej oczywisty niż maller ;)

Yurioni:

--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 28, 2011, 14:00:26 ---Damnation to bait, a nawet i w tej roli jest do dupy, bo jest jeszcze bardziej oczywisty niż maller ;)

--- Koniec cytatu ---
^^ this

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej