Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CHIME] Unseen Chimera - dyskusja

(1/3) > >>

m3ro:
Dyskusja (łac. discussio - roztrząsanie) - jeden ze sposobów wymiany poglądów (poparty argumentami) praktykowany przez dwoje lub więcej osób zainteresowanych danym tematem lub zjawiskiem. Przeprowadzana zwykle w formie ustnej, ale nie tylko (np. dyskusje w formie pisemnej prowadzone są na internetowych forach dyskusyjnych). W wyniku dyskusji dochodzi zwykle do ścierania się różnych poglądów, czasami wypracowywania kompromisów i określania wspólnych stanowisk.

Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych.

Gregorius:
A mnie nadal nie podoba się to, że zmieniliście tak misternie zmontowane serducho w logo ;((

--- Cytuj ---Ten 'zagubiony' rok jednak nie jest az tak bardzo wazny
--- Koniec cytatu ---

Wstyd trochę nie znać historii swojego corpa :P :P :P  >:D

Czy to już się kwalifikuje na trolla ? :>

magni:
hehe Greg, dokladnie :)
Greg i ja bylismy ceo chimery przez ten "zaginiony" rok :)
pozniej w korpie zostal wlasciwie tylko zlloty i zbudowal go od nowa (jako jedyny ze skladu nie chcial isc do 0.0)
ciesze sie ze chimera zyje i kopie dupska nadal, tak trzymac  :)

m3ro:
Masakra papug, wlasnie zastanawiam sie czy wszystko u mnie ok z czytaniem ze zrorumieniem czy mi logika siada. Napisalem przeciez:

Poniewaz sam dolaczylem do Chime prawie rok pozniej, historia z pierwszego roku istnienia nie jest mi dokladnie znana (przejscia czlonkow Unseen Phonix i czesci starej Chimery do GBT).

Co do trolingu:
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia. Wiec zadaj sobie pytanie czy chcesz mnie osmieszyc/obrazic i to bedzie odpowiedz rowniez na twoja watpliwosc.

Chetnie poznal bym szczegoly owego roku, wiec moze podzielisz sie z nami swoja wiedza.

Serdecznie pozdrawiam  8)

Gregorius:
Poczekam, aż będzie wolno bumpić ;)

Ale w planach są wardeci, zbieranie na sierociniec sanshy oraz Transworld Consortium i pamiętna akcja z rzekomym "wynajęciem nas" -  priceless ^_^.

Pozdrówki dla starej i nowej chimery !
Tau IX pewnie jest dumny ^_^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej