Eve Online > Incarna

Captain's Quarters na Duality

<< < (3/14) > >>

Jonas:
CQ będzie czy tego chcecie czy nie. Ale konieczności korzystania z interfejsu 3d (klikam na stoliczek otwiera mi się hangar) już obligatoryjne nie będzie. Wszystkie ikony (boczny pasek i panel stacji) oraz skróty klawiszowe będą działać dokładnie tak samo jak teraz. Więc ostatecznie jedyne czego nie będzie to możliwość spinowania statkiem. Będziemy spinować awatarem.

[VIDE] Herezja:
Będąc szczerym avatar avatarem ale ... poświęcanie X czasu na łażenie po hangarze czy krypie to nie dla mnie, a raczej zabawka jak to Jonas napisał na dzień lub dwa. Pogapi się człowiek na swój avatar lub koleżanek lub kolegów przez te 2 czy 3 dni a później sobie odpuści bo spowszednieje i tak będzie nam zależało aby wszystko robić najszybciej jak się da a nie przez 5 minut np.

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Kwiecień 22, 2011, 11:04:30 ---Więc ostatecznie jedyne czego nie będzie to możliwość spinowania statkiem. Będziemy spinować awatarem.

--- Koniec cytatu ---
Ejj... Tak nie wolno: ship spining to b. ważny element EVE!

Gaavrin:
W czasie bitwy, jak trzeba się szybko reshipnąć, wiadomo, że każdy będzie chciał to zrobić jak najszybciej, ale są ludzie, którzy traktują eve często jako czat i spiningują ship siedząc godzinami na stacji. W takich sytuacjach chętnie pochodzę sobie po kabinie, usiądę, bo imo lepsze to, niż obecny widok hangaru. Poza tym, to ma być dopiero początek, a sądząc po tym jak wyglądał rozwój kreatora postaci w dość krótkim czasie, to jestem spokojny, że zrobią z tego CQ coś bardzo fajnego, w miarę szybko.

HammerSnake:
btw incarna/ambulation wychodzi latem ? Czy dadzą tylko te cap q?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej