Eve Online > NoobGarten
Dlaczego npc 0.0 jest npc?
Zgudi:
--- Cytuj ---Żeby "trzymać" NPC 0.0, musisz stale być na miejscu i prężyć muskuły. Plus, kerbirstwo sovholdersów nie uznaje działania przy jakimkolwiek neutralu na localu - co jest standardem przy zarabiania kasy w NPC 0.0
--- Koniec cytatu ---
Nie zgodzę się, my też nie uznajemy kerbirzenia w obecności neutrali. Kerbirzy się zwykle w systemach rzadziej odwiedzanych przez innych graczy, przeważnie takich, do których prowadzi tylko 1 brama. W systemach przelotowych mających kilka bram (mam na myśli przestrzeń zajmowaną przez space monkey) i gdzie jest stacja NPC zazwyczaj jest kilkanaście lub kilkadziesiąt osób, z czego 1/4 to neutrale. Codziennie toczą się tam jakieś małe bitki. Denerwują mnie trochę niejasne granice terytoriów.
Ponadto każda korporacja nieco inaczej podchodzi do tematu bezpieczeństwa, jedni trochę luźniej inni rygorystycznej.
Doom:
W NPC 00 albo pracujesz z neutami na lokalu używając tego co masz miedzy uszami, albo spędzasz 90% czasu warpując na ss i z niego. Inaczej sie nie da zwłaszcza w systemach atrakcyjnych czyli ze stacją, agentami i/lub niezłym ss
Zgudi:
My (mój korp) kerbirzymy w systemach rzadziej odwiedzanych przez niechcianych graczy (co najwyżej parę razy dziennie), gdzie 1 brama jest. Jak pojawia się jakiś neutral na lokalu to wszyscy warp out na posa. W innych korpach to może inaczej wyglądać, tak jak napisałeś. Ale nie dla mnie taki stres :)
Goomich:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 20, 2011, 16:24:30 ---My (mój korp) kerbirzymy w systemach rzadziej odwiedzanych przez niechcianych graczy (co najwyżej parę razy dziennie),
--- Koniec cytatu ---
To jakaś autostrada?
Doom:
A co robicie jak koleś nie znika z lokala po paru minutach w których grzecznie siedząc na posie myslicie że was przeklina za to że sie tam schowaliscie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej