Eve Online > NoobGarten

Dlaczego npc 0.0 jest npc?

<< < (4/11) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 20, 2011, 19:51:55 ---Po pierwsze wprowadzasz w błąd. Czytaj tu http://wiki.eveonline.com/en/wiki/0.0
Outer ring, w którym mieszkam i o którym cały czas piszę jest jak czytamy na stronie: "0.0 Regions (NPC Held)". W innym topiku pisałem o tym gdzie się przeprowadzam, a ty udzielałeś odpowiedzi, więc to powinieneś wiedzieć :)

--- Koniec cytatu ---

Piszesz o http://evemaps.dotlan.net/alliance/SpaceMonkey%27s_Alliance który trzyma sova w Pure Blind.

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 20, 2011, 19:51:55 ---Po drugie każdy gra jak mu się podoba i tak jak lubi. Jestem w korporacji w której jestem i dlatego że nie jest ona zbyt zobowiązująca, tzn. że nie muszę robić dokładnie to co mi każą.

--- Koniec cytatu ---

Nie do tego się odniosłem, tylko do Twojego ogólnego podejścia z poprzednich postów. Z mojej perspektywy jesteś taką krowa na pastwisku.... a moje wilcze oczy obserwują Cię z zarośli.

Draggston:
A ja się wtrące między wódke i zakąskę... Zgudi czytałem Twoje posty, miałem też okazje zobaczyć jak banalne pytania zadajesz na kanałach "pomocowych", również widziałem jak "doradzałeś" innym, a że nie do końca poprawne, lub niepoprawne  informacje im udzielałeś to już inna bajka... Mam wrażenie że Twoje pojęcie o grze wygląda tak jak temat Gili... Powtarzasz ślepo co ktoś Ci powiedział w żaden sposób nie weryfikując ani nie przemyśliwując tego co piszesz. Więc z mojej strony - proszę weź Ty się ***** *******.

Dziękuje za uwagę.

EDIT:
cyt:Zgudi:
Kerbirzy się zwykle w systemach rzadziej odwiedzanych przez innych graczy, przeważnie takich, do których prowadzi tylko 1 brama.

A skąd Ty to wiesz?

Że tak powiem w pupie byłeś i kupke widziałeś.

To jest właśnie przykład Twojej pewności siebie w temacie o którym nie masz pojęcia...

I wcale to nie znaczy że ja znam temat kerbirzenia w null, wręcz przeciwnie, ale nie wypowiadam sie w kwestiach rzeczy które znam zbyt mało żeby mieć odwagę o nich mówić.

HammerSnake:

--- Cytat: Draggston w Kwiecień 20, 2011, 23:25:57 ---A ja się wtrące między wódke i zakąskę... Zgudi czytałem Twoje posty, miałem też okazje zobaczyć jak banalne pytania zadajesz na kanałach "pomocowych", również widziałem jak "doradzałeś" innym, a że nie do końca poprawne, lub niepoprawne  informacje im udzielałeś to już inna bajka... Mam wrażenie że Twoje pojęcie o grze wygląda tak jak temat Gili... Powtarzasz ślepo co ktoś Ci powiedział w żaden sposób nie weryfikując ani nie przemyśliwując tego co piszesz. Więc z mojej strony - proszę weź Ty się ***** *******.

Dziękuje za uwagę.

EDIT:
cyt:Zgudi:
Kerbirzy się zwykle w systemach rzadziej odwiedzanych przez innych graczy, przeważnie takich, do których prowadzi tylko 1 brama.

A skąd Ty to wiesz?

Że tak powiem w pupie byłeś i kupke widziałeś.

To jest właśnie przykład Twojej pewności siebie w temacie o którym nie masz pojęcia...

I wcale to nie znaczy że ja znam temat kerbirzenia w null, wręcz przeciwnie, ale nie wypowiadam sie w kwestiach rzeczy które znam zbyt mało żeby mieć odwagę o nich mówić.

--- Koniec cytatu ---

Po co tyle jadu ? Naprawdę jakąś meliske polecam , chociaż nie wiem czy od razu nie należałoby wziąć czegoś mocniejszego - jakiś tabletek na uspokojenie czy zastrzyku z odpowiednim specyfikiem.
Źle że zadaje pytania? Bardzo dobrze. Kto pyta nie błądzi ,każdy łapie grę w swoim tempie i nie każdy ma x godzin czasu ,żeby czytać nie wiadomo jakie poradniki na setki stron i tutoriale .
Źle że stara się pomóc innym i podzielić się doświadczeniem ? Bardzo dobrze, fajnie że jest tak pozytywnie nakręcony ,a po to masz łapy i klawiaturę ,żeby kulturalnie sprostować ewentualne błędne informacje.

--- Cytuj ---Powtarzasz ślepo co ktoś Ci powiedział w żaden sposób nie weryfikując ani nie przemyśliwując tego co piszesz. Więc z mojej strony - proszę weź Ty się ***** *******.
--- Koniec cytatu ---
Ta ty to pewnie po 2 tygodniach grania tworzyłeś autorskie pro fity i napierdalałeś na prawo i lewo . Większość ludzi na początku ślepo słucha  swoich korp membersów ,gra jest dość przytłaczająca przy pierwszym kontakcie i po co wyważać dwa razy te same drzwi?

Reszty nie skomentuje ,bo to dno dna.

Naprawdę szanujmy się i więcej dystansu .

Draggston:

--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 20, 2011, 23:50:44 ---Po co tyle jadu ? Naprawdę jakąś meliske polecam , chociaż nie wiem czy od razu nie należałoby wziąć czegoś mocniejszego - jakiś tabletek na uspokojenie czy zastrzyku z odpowiednim specyfikiem.
Źle że zadaje pytania? Bardzo dobrze. Kto pyta nie błądzi ,każdy łapie grę w swoim tempie i nie każdy ma x godzin czasu ,żeby czytać nie wiadomo jakie poradniki na setki stron i tutoriale .
Źle że stara się pomóc innym i podzielić się doświadczeniem ? Bardzo dobrze, fajnie że jest tak pozytywnie nakręcony ,a po to masz łapy i klawiaturę ,żeby kulturalnie sprostować ewentualne błędne informacje.

--- Koniec cytatu ---

Czy Ty nie zrozumiałeś kontekstu mojej wypowiedzi czy tylko udajesz?

Żeby pomagać innym wypada mieć podstawową wiedzę, a nasz bohater pyta o rzeczy zupełnie podstawowe, a z wielką stanowczością i przekonaniem że ma racje wypowiada sie w tematach ponad podstawowych. 

--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 20, 2011, 23:50:44 ---Ta ty to pewnie po 2 tygodniach grania tworzyłeś autorskie pro fity i napierdalałeś na prawo i lewo . Większość ludzi na początku ślepo słucha  swoich korp membersów ,gra jest dość przytłaczająca przy pierwszym kontakcie i po co wyważać dwa razy te same drzwi?

--- Koniec cytatu ---

"Pewnie", równie dobrze mógłbym napisać że "pewnie" zaczepiasz 12sto letnie dziewczynki pod szkołą. Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz wiec, domysły schowaj między książki.

--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 20, 2011, 23:50:44 ---Reszty nie skomentuje ,bo to dno dna.

--- Koniec cytatu ---

Argument wprost powalający. Chyba się zamknę w sobie.

--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 20, 2011, 23:50:44 ---Naprawdę szanujmy się i więcej dystansu .

--- Koniec cytatu ---

Szanuj moje zdanie.

HammerSnake:

--- Cytuj ---Czy Ty nie zrozumiałeś kontekstu mojej wypowiedzi czy tylko udajesz?

Żeby pomagać innym wypada mieć podstawową wiedzę, a nasz bohater pyta o rzeczy zupełnie podstawowe, a z wielką stanowczością i przekonaniem że ma racje wypowiada sie w tematach ponad podstawowych.
--- Koniec cytatu ---

Po prostu nie zgadzam się z stwierdzeniem "jesteś noobem więc się zamknij" ,a tym bardziej na forum gdzie wypowiada się stosunkowo mało osób z powodu kagańców narzucanych przez politykę wewnętrzną korporacji i ogólnej jakiejś takiej napinki . Dla mnie noobstwo zgudiego jest całkiem naturalne i nie bardzo rozumiem dlaczego niektórym załącza się jakiś agresor . Ot można czasem zrobić facepalma , uśmiechnąć się i odpisać .Ja tam nie widzę problemu . Ma dobre chęci niech pisze.

--- Cytuj ---Argument wprost powalający. Chyba się zamknę w sobie.
--- Koniec cytatu ---
Na moje możesz ubrać worek po kartoflach posypać głowę popiołem ,a całość nagrać i wrzucić na youtube.   :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej