Eve Online > NoobGarten

Dlaczego npc 0.0 jest npc?

<< < (3/11) > >>

Zgudi:

--- Cytuj ---To jakaś autostrada?
--- Koniec cytatu ---
Nie :D

Nie piszę o zorganizowanych najazdach, że cały lokal puchnie od hostów.  Prawie wszyscy turyści to pojedynczy gracze szukający przygody w pvp i dlatego wszyscy mają obowiązek warp out na posa, żeby nie przyciągać ich więcej. Jak rzucisz psu kawałek mięska to będzie za tobą biegał, a jak mu nie dasz to odejdzie.

--- Cytuj ---A co robicie jak koleś nie znika z lokala po paru minutach w których grzecznie siedząc na posie myslicie że was przeklina za to że sie tam schowaliscie?
--- Koniec cytatu ---

Czekamy albo jak jest nas więcej to kijem na opy, a jak jest nas za mało i dalej ktoś się kręci to rezygnuję i robię jump na clona w empire i wskakuję do raciarki i robię misje l4. Na następny dzień znów jump i wracam do kerbirki. Nasz korp ma około 25 ludzi, zajmujemy tylko 1 system, zwykle zalogowanych jest od 5 do 10 osób. Więc sami bez pomocy aliasu (który ma inne sprawy) nie moglibyśmy przepędzić jakiegoś zorganizowanego gangu.

Goomich:
Są psy, które stawiają sobie za punkt honoru ogryzienie kawałka na każdym podwórku.

SokoleOko:
Zgudi, po pierwsze - piszesz o systemach NPC w normalnych regionach (Pure Blind - prawda?), a nie NPC 0.0 takim jak Venal, Curse czy Great Wildlands.

Po drugie, jak czytam Twoje posty, to stałeś się uosobieniem failbearstwa, którym w Eve po prostu gardzę.

Zgudi:

--- Cytuj ---Zgudi, po pierwsze - piszesz o systemach NPC w normalnych regionach (Pure Blind - prawda?), a nie NPC 0.0 takim jak Venal, Curse czy Great Wildlands.
--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze wprowadzasz w błąd. Czytaj tu http://wiki.eveonline.com/en/wiki/0.0
Outer ring, w którym mieszkam i o którym cały czas piszę jest jak czytamy na stronie: "0.0 Regions (NPC Held)". W innym topiku pisałem o tym gdzie się przeprowadzam, a ty udzielałeś odpowiedzi, więc to powinieneś wiedzieć :)

--- Cytuj ---Po drugie, jak czytam Twoje posty, to stałeś się uosobieniem failbearstwa, którym w Eve po prostu gardzę.
--- Koniec cytatu ---

Po drugie każdy gra jak mu się podoba i tak jak lubi. Jestem w korporacji w której jestem i dlatego że nie jest ona zbyt zobowiązująca, tzn. że nie muszę robić dokładnie to co mi każą. Wiele osób pisało Tobie już, żebyś nie naciskał na jedyną słuszną drogę rozwoju w eve. W małej korporacji mieszkającej w 0.0 npc space można tak samo dobrze się bawić jak w BUFU. Więc miłej zabawy. :)

Pol Kent:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 20, 2011, 19:51:55 ---Po drugie każdy gra jak mu się podoba i tak jak lubi. Jestem w korporacji w której jestem i dlatego że nie jest ona zbyt zobowiązująca, tzn. że nie muszę robić dokładnie to co mi każą i jak mi każą. Wiele osób pisało Tobie już, żebyś nie naciskał na jedyną słuszną drogę rozwoju w eve. Więc miłej zabawy. :)

--- Koniec cytatu ---

Święte słowa Zgudi. Właśnie chciałem napisać żebyś lał na "dobre rady" wujka SokoleOko ciepłym m***em. Jest dokładnie tak jak napisałeś. To Twoja gra i Tobie ma dawać przyjemność/radość/satysfakcję/itd z zabawy a nie SokolemuOku. To co SokoleOko pisze to tak jak radził Ci że masz posuwać tylko blondynki bo rude czy brunetki są oziębła albo jeździć tylko  samochodem z silnikiem minimum 2l bo inne to nie nadają się do jazdy.
Doskonała odpowiedź. Życzę dobrej zabawy w grze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej