Eve Online > NoobGarten

Dlaczego npc 0.0 jest npc?

(1/11) > >>

HammerSnake:
Jak w temacie ciekawi mnie dlaczego power blocki nie trzymają łapy na tych terenach? Skoro większość graczy z konfliktowych rejonów trzyma tam swoje dobytki ? Wydaje mi się ,że militarnego punktu widzenia ten teren jest coś warty.

Są jakieś sztuczne ograniczenia ze strony ccp? brak możliwości stawiania sovów ,jb?
Czy po prostu teren jest tak tragiczny ,że nie opłaca się stawiać infrastruktury i angażować jakichkolwiek sił? -czyli mamy już teraz za dużo terenu więc po co nam jeszcze ten i niech sobie wrogowie trzymają tam swoje zapasy?

sc0rp:

--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 15, 2011, 12:29:42 ---Jak w temacie ciekawi mnie dlaczego power blocki nie trzymają łapy na tych terenach? Skoro większość graczy z konfliktowych rejonów trzyma tam swoje dobytki ? Wydaje mi się ,że militarnego punktu widzenia ten teren jest coś warty.

--- Koniec cytatu ---
Trzymaja na tyle na ile to mozliwe, np. kluczowe moony.

--- Cytuj ---Są jakieś sztuczne ograniczenia ze strony ccp? brak możliwości stawiania sovów ,jb?

--- Koniec cytatu ---
dokladnie tak nie mozesz go przejac postawic jb etc. Dokladnie tak jak w low secu z ta roznica ze w npc 0.0 mozesz stawiac banki.

--- Cytuj ---Czy po prostu teren jest tak tragiczny ,że nie opłaca się stawiać infrastruktury i angażować jakichkolwiek sił? -czyli mamy już teraz za dużo terenu więc po co nam jeszcze ten i niech sobie wrogowie trzymają tam swoje zapasy?

--- Koniec cytatu ---
Teren dla raciarzy jest najlepszy z mozliwych, wysoko platne misje, oficerzy na paskach etc. Mechanika nie pozwala przejac sova

SokoleOko:
Sova możesz trzymać nie będąc obecnym na terenie - jak ktoś przyleci Ci go zabrać, to będzie ustawiony timer i masz czas na reakcję.

Żeby "trzymać" NPC 0.0, musisz stale być na miejscu i prężyć muskuły. Plus, kerbirstwo sovholdersów nie uznaje działania przy jakimkolwiek neutralu na localu - co jest standardem przy zarabiania kasy w NPC 0.0

Lt Rook:
Właściwie to żadne zasady mechaniki "normalnego" sova, nie mają zastosowania w npc space.