Eve Online > NoobGarten

Statki i ich broń

<< < (14/15) > >>

Doom:
Stoisz Ty bo to wedle Ciebie genialny pomysł.

Zgudi:
Ale ja nie dałem pomysłu na kody z gifu przy dokowaniu, tylko przy drabinkach.

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 28, 2011, 11:05:08 --- Jedyne PVE które jeszcze dawało się pod to podciągnąć były anomalki w ulepszonym systemie, teraz po zmianie też juz random jest taki że można zapomnieć o tych chorych wyliczeniach

--- Koniec cytatu ---

Dupa tam nie random.

- nie respawnują się od razu, tylko po paru minutach (jak masz więcej niż jedną danego typu i możesz po wszystkich latać to nie ma znaczenia)
- doskonale wiadomo ile anomalii i jakich będziesz miał w danym systemie
- same anomalie zostały jakie były

Jedyny random to to że niektórzy uwzględniają w tych wyliczeniach frakcyjne raty i drop z nich, a imho się nie powinno.

Doom:
Po zagęszczeniu ludków per dobry system nie ma kłopotów ze znalezieniem wolnego hevena albo sanctuma?

Ranshe:
Ale nawet jak się podzielisz sanctumami, że każdy lata tylko po jednym po czym czeka aż się zrespawnuje, to i tak zero w tym randomowości - skończysz i wiesz że po 5 minutach około będziesz miał następnego, bo tyle się respawnują.

A ostatnio latałem po hubach, bo właśnie haveny i sanctumy były wszystkie pozajmowane przez ludzi, to dostawałem zaledwie parę m mniej/20min, bo kosi się to szybciej niż sanctuma i więcej ich zrobisz w tym czasie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej