Eve Online > NoobGarten

Statki i ich broń

<< < (2/15) > >>

Goomich:
http://img852.imageshack.us/img852/3700/turrety.jpg

Dux:

--- Cytat: Dormio w Kwiecień 13, 2011, 16:11:44 ---A możesz to jakoś udowodnić, czy to Twoje prywatne zdanie w temacie ?

--- Koniec cytatu ---

Prywatne zdanie matara w temacie. Kolega też matar więc naprowadzam go na to jakie zdanie na ichniejszy temat mieć musi. Ot co! :P

Mrowqa:
wiem, wiem ( ale zbyt dokladnie nie ;P ). Ja glownie patrze na DMG, zasieg oraz czas ataku ... artilery strasznie dlugo sie laduje ...
PS a co do ammo tez patrze, sa modyfikatory +60%, -25%, -50% ( to chyba ta antymateria ... ), +0% ...
ten damage modifier co sa x11 lub 4 ... ( to ważne bardzo ? to prawda ze podnosi atak 11x ?? )  :D

Pozdrawiam,
Mrowqa

Doom:

--- Cytat: Dormio w Kwiecień 13, 2011, 16:11:44 ---4. Launchers
- standard/heavy/cruise missile (long)
- rockets/HEAVY assaul missile/torpedoes (short)

--- Koniec cytatu ---
FIX
w tej grze nie ma czegoś takiego jak assalut missile, jest jedynie podzial w wyrzutniach
- assalut launcher - strzelaja light missile (podobnie jak standard launchery) tyle że są przeznaczone dla cruzerów (wiekszy magazynek i chyba rof w stosunku do frejekowych standardów)
- heavy assalut launcher - strzelają heavy assalut missile

--- Cytat: Mrowqa w Kwiecień 13, 2011, 16:31:01 ---wiem, wiem ( ale zbyt dokladnie nie ;P ). Ja glownie patrze na DMG, zasieg oraz czas ataku ... artilery strasznie dlugo sie laduje ...
PS a co do ammo tez patrze, sa modyfikatory +60%, -25%, -50% ( to chyba ta antymateria ... ), +0% ...
ten damage modifier co sa x11 lub 4 ... ( to ważne bardzo ? to prawda ze podnosi atak 11x ?? )  :D

Pozdrawiam,
Mrowqa

--- Koniec cytatu ---
Procenty przy amunicji jak zapewne zauważyłeś stoją przy jej zasięgach i jest to dla Ciebie informacja o ile zasięg działa spadnie lub się podniesie po włozeniu w lufę tej amunicji. Na poziomie amunicji t1 i  factiom im mniejszy zasięg amunicji tym wiekszy wygar, im dalej tym słabiej bijesz
Damage multipiler to z kolei suma składowa bonusów, skili i implantów typu +5% to small projectile damage i jest to liczba przez którą mnoży sie bazowy damage amunicji

lkasprzak:
na thrasha wkladasz 7 autocannonow 125mm lub 150mm jakis rig do trackingu i rofa i masz maszynke do mielenia fregat + do tego small neuta :) ogolnie skilluj projectile i skile poboczne z gunnery na poczatek na min. 4 lvl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej