Eve Online > NoobGarten

Statki i ich broń

<< < (6/15) > >>

SokoleOko:
Heild jest w środku lowsecowego Molden Heath... po cholerę siedzisz w Harlemie, gdzie setki "spoconych czarnuchów" tylko czekają, żebyś się na chwilkę pochylił?

Mrowqa:
W Molden Heath zacząłem grę i jak pisałem wcześniej latałem wokół jednego układu ( Teonusade - czy jakoś tak ;) 0.6 security ). Tak zacząłem tak grałem  :D nie wiedziałem, że to jedna z najgorszych miejscówek w tym ogromnym wszechświecie ...

Pozdrawiam,
Mrowqa

SokoleOko:
Najgorsza może nie, ale zdecydowanie jest to miejsce w którym trzeba mieć przy sobie broń i dobrze się nią posługiwać.

Powtórzę za innymi - Unseen Academy. Ta gra jest tak skomplikowana, że "uniwersystety" mają tu głęboki sens.

Dux:

--- Cytat: Mrowqa w Kwiecień 14, 2011, 13:36:29 ---Głównie większość rzeczy kupowałem w Heild ( układ ), security może 0.3 albo 0.2 ... tyle razy tam byłem i nikt mnie nie zaatakował

--- Koniec cytatu ---

Często nowym sie takie coś udaje, co rodzi potem złudne przekonanie, że miejsce jest jednak bezpieczne. Nie tylko Ty tak miałeś ;)
Ja jak zaczynałem grę to odwijałem mamutem tam i z powrotem do Dal przez Amamake po jakieś kontenery (bo taniej było) i nikt mnie nie stuknął. A w Amamake kopałem kernit swoim pierwszym cruiserem ...
... do czasu :P

Goomich:

--- Cytat: Dux w Kwiecień 14, 2011, 14:32:35 ---A w Amamake kopałem kernit swoim pierwszym cruiserem ...
... do czasu :P

--- Koniec cytatu ---

OMG Pollux? Pollonolux? Parallux!
Good tiems.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej