Eve Online > NoobGarten
Statki i ich broń
Mrowqa:
Założyłem same autocannony 200mm, kupilem dobre rigi na rofa, kilka dodatkow low power na tracking oraz rofa, afterburnera 500%, duzo skilli ...
Dopiero co zalozylem to wszystko to podlecial jakis gosciu i mnie rozwalil ;/ nawet nie zdazylem sie pocieszyc ;/ A tyle kasy poszlo ... :'(
zostalem z niczym ;/
CATfrcomCheshire:
www.unseen.pl
tam ucza podstaw gry, a potem wysylaja w swiat. Naprawde warto sprobowac.
Mrowqa:
Wiem, słyszałem, ale tyle zachodu by dojść do nich ... Tak po za tyn to ja ciągle byłem w jednym układzie i tam misje robiłem. ( Ciągle tam wracałem: misje, główny magazynek itp ). Akurat wylatywałem ze stacji na której kupiłem sobie skill'a i się na mnie jakiś gościu rzucił ( przerwał mi Warp - pod sam koniec ;/ ).
Szkoda mi tej kasy, ciężko ją zarobiłem ;/ I tak wątpię czy będę grać jak mi się skończy trial ( nowe konto ? ) :D
EDIT:
nauczyłem się za to czegoś - jeśli lecę po itemka gdzieś - warto lecieć jakimś śmieciem :D ( i tak mi to się już nie przyda :D ) - chyba lepiej stracić item'a niż statek ...
Pozdrawiam,
Mrowqa
Doom:
Jeszcze bardziej warto sprawdzić czy system nie ma seciurity status mniejszego niz 0,5.
Motyw jaki zaliczyłes to prawdopodobnie wlaśnie lot do low na zakupy
Mrowqa:
Głównie większość rzeczy kupowałem w Heild ( układ ), security może 0.3 albo 0.2 ... tyle razy tam byłem i nikt mnie nie zaatakował ( specjalnie sam steruje - nie włączam już autopilota - pierwszy raz tak zginąłem - ale na początkowym statku - żadna strata :D ). W końcu musi być ten pierwszy raz ... Trochę się namęczę nad odzyskaniem tego co straciłem - dobrze, że stare działa zostawiłem w stacji ... ( gorzej z amunicją ... wykupiłem resztki :D )
Pozdrawiam,
Mrowqa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej