Śmietnisko > Off Topic
Trochę absurdów wprost z Polski
Goomich:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 13, 2011, 11:20:19 ---może jaśniej?
--- Koniec cytatu ---
Może.
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 13, 2011, 10:55:45 ---Co to jest "abzurd"? :P
--- Koniec cytatu ---
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 13, 2011, 10:55:45 ---I chyba trzeba wprowadzić do regulaminu zakaz dyskutowania o religiach, polityce RL i podobnych bzdurach :P
--- Koniec cytatu ---
Potrzeba wprowadzania roznych zakazow zaczyna sie tam, gdzie konczy sie zwykle ludzkie wyczucie. Akurat to, ze Herezja tego wyczucia nie ma, regularnie spamujac forum o statkach kosmicznych linkami do roznych wp.pl i onetow, i opatrujac je "swoimi" przenilkiwymi komentarzami nie powinno byc powodem zakladania knebla na inne tematy, ktore mimo ze czasami zjezdzaja na meandry, to jednak sa bardzo ciekawe. Bardzo prosze nie wprowadzac takiego zakazu, bo przez jedna jednostke ucierpia wszyscy uzytkownicy.
[VIDE] Herezja:
Tak się zastanawiam kiedy Kot w końcu zejdzie z mojego grzbietu bo jak by nie było kiedy On spamuje forum ja nie staram się go kneblować?
ps. Jest stworzony specjalnie na te okazje odpowiedni dział zwany Off Topic i w nim postuję a jeśli ten dział nie jest do tych celów do których go wykorzystuje to proszę dokładnie naświetlić do jakich celów został stworzony abym nie popełniał już więcej błędów.
ps1. Xarti forum nadal pokazuje kupę błędów.
Xarthias:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 13, 2011, 11:25:40 ---Potrzeba wprowadzania roznych zakazow zaczyna sie tam, gdzie konczy sie zwykle ludzkie wyczucie. Akurat to, ze Herezja tego wyczucia nie ma, regularnie spamujac forum o statkach kosmicznych linkami do roznych wp.pl i onetow, i opatrujac je "swoimi" przenilkiwymi komentarzami nie powinno byc powodem zakladania knebla na inne tematy, ktore mimo ze czasami zjezdzaja na meandry, to jednak sa bardzo ciekawe. Bardzo prosze nie wprowadzac takiego zakazu, bo przez jedna jednostke ucierpia wszyscy uzytkownicy.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, czy zauważyłeś:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 13, 2011, 10:55:45 ---:P
--- Koniec cytatu ---
:P
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 13, 2011, 11:04:05 ---Inna sprawa to czy naprawdę nie widzisz w tych linkach, które podałem niczego niepokojącego lub głupiego?
--- Koniec cytatu ---
Tak, widzę. Głównie (...)tvn24(...). :P
Który, jak wiadomo, jest na tyle obiektywny, na ile to zwiększy słupki oglądalności :) i (zaraz za koncernem o.Rydzyka) przoduje w monotonicznym przedstawianiu spraw, którym daleko do bycia czarno-białymi.
I nie, nie mam czasu czytać/oglądać tych linków, więc nie będę o nich dyskutował. Piłem raczej do błędu w tytule i "wykopowego" szukania taniej sensacji w kolejnym Twoim wątku.
Przypominam, że to jest forum o Eve-online, a nie o sytuacji w polskim sądownictwie czy zaprzaństwie niektórych warstw społecznych. A dział off-topic jest po to, żeby czasami pogadać o innych, interesujących, rzeczach, czasem nawet głębszych. Ale czasami. I interesujących. Szukanie taniej sensacji i owych "absurdów" zostawmy wykopowi i pokrewnym, k?
Tyle od Ojca prowadzącego na dziś :P
Doom:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 13, 2011, 10:55:45 ---Co to jest "abzurd"? :P
I chyba trzeba wprowadzić do regulaminu zakaz dyskutowania o religiach, polityce RL i podobnych bzdurach :P
--- Koniec cytatu ---
+1
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 13, 2011, 11:25:40 ---Potrzeba wprowadzania roznych zakazow zaczyna sie tam, gdzie konczy sie zwykle ludzkie wyczucie. Akurat to, ze Herezja tego wyczucia nie ma, regularnie spamujac forum o statkach kosmicznych linkami do roznych wp.pl i onetow, i opatrujac je "swoimi" przenilkiwymi komentarzami nie powinno byc powodem zakladania knebla na inne tematy, ktore mimo ze czasami zjezdzaja na meandry, to jednak sa bardzo ciekawe. Bardzo prosze nie wprowadzac takiego zakazu, bo przez jedna jednostke ucierpia wszyscy uzytkownicy.
--- Koniec cytatu ---
Bo to ku*** nie ty musisz to wswzystko czytać i sprawdzać czy te niewienne offtopowe temaciki nie łamią już istniejącego regulaminu
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 13, 2011, 11:45:34 ---
ps1. Xarti forum nadal pokazuje kupę błędów.
--- Koniec cytatu ---
A nasze logi nie pokazują nic niepoprawnego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej