Eve Online > NoobGarten
Korporacja i jej standing do korporacji NPC
SokoleOko:
--- Cytat: Draggston w Kwiecień 12, 2011, 21:01:22 ---czy nowi członkowie mojego korpa (czyt. alty) będą mogli instalować jc na stacjach Brutoru?
--- Koniec cytatu ---
Tbh, to jest zabieranie się do rzeczy od dupy strony.
Od robienia JC są specjalne korporacje, najbardziej znana to Estel Arador's Corp Services. Składasz podanie, zostajesz przyjęty z automatu i od razu masz dostęp do JC w praktycznie wszystkich stacjach w Eve. Robisz ile JC chcesz/masz skilla, po czym wychodzisz. Za free, bez problemu, bez kombinowania.
Draggston:
Jabolex dzięki, Twoja odpowiedź mi sporo wyjaśniła.
SokoleOko znam EACS, ja Brutor podalem jako przykład a moim celem jest Serpentis Corporation, niestety EACS nie oferuje jc u żadnego z pirackich korpów.
EDIT:
A może znasz/znacie jakiegoś korpa który oferuje usługi jc u pirackich NPC?
Ranshe:
To nie ma znaczenia, JC możesz przecież zrobić byle gdzie i przewieźć (tudzież przepodować się) w odpowiednie miejsce.
Draggston:
Ranshe nie rozumiem o co Ci chodzi... Mi nie chodzi o samo skakanie pomiedzy jc, czyli zmianę "ciała".
Chodzi mi o uzyskanie możliwości zainstalowania jc w stacji pirackiego korpa NPC takiego jak Serpentis Corporation. A bez standingu mój korp -> Serpentis Corporation inni członkowie mojego korpa nie będą mogli tych jc zainstalować. Serwis EACS również nie otwiera możliwośći instalacji jc w Serpentis Corporation.
Doom:
Nie nie otwiera. Ale jak juz klona masz to lecisz na docelową stację i go tam zostawiasz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej