Eve Online > NoobGarten
Korporacja i jej standing do korporacji NPC
Draggston:
Nie będe zakładał nowego tematu żeby zadać jedno pytanie, zapytam tu.
Czy da się wyłączać i włączać okienko pop-up które pojawia przy ataku w hi/low secu. Jeśli tak to jak to włączać/wyłączać. Na samym okienku jak wiecie jest miejsce które można zaznaczyć po to by okienko wiecej sie nie pojawiało, ale nie o to mi chodzi, potrzebuje je wyłaczać i włączać.
SokoleOko:
Wyłączenie - zaznaczyć "nie pokazuj więcej".
Włączenie - menu esc, chyba 2 tab od prawej - reset.
Doom:
Pod esc masz zakładkę chyba podpisana reset settings na niej masz listę wszystkich pop-up którym dałeś "nie wkurw pokazuj się nigdy więcej"
Draggston:
Blah Blah Blah :D
Najpierw robie później myśle, serpentis corporation nie ma w swoich stacjach medical serwisu wiec jc sobie mogę na czole zainstalować xD
Przy okazji zapytam o taką rzecz: czy smartbomby odpale w null w gridzie stacji? Czy może na ov musi być wiecej niż 0. I czy jeśli da sie je odpalić to rozumiem że sentry stacji zaczną do mnie strzelać?
Skąd to pytanie, ponieważ słyszałem że w low na gejcie nie da sie ich odpalić o co też teraz przy okazji Was pytam.
Dec Apilatour:
da się, musisz tylko stanąć, aby nie zagrowac samej bramy, tak samo pod stacją, odległość zależy od efektu działania smart bomby, z resztą jak nie wierzysz przeleć sie na gejt amamake -osoggur >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej