Eve Online > NoobGarten
Korporacja i jej standing do korporacji NPC
Draggston:
Czy może ktoś wyjasnić mechanikę gry która dotyczy korporacji graczy i jej standingu do korporacji npc.
Przyjmijmy że założe korpa, zainstaluje office w stacji Brutoru, i ja osobiście mam ponad 8.00 standa u nich, czy nowi członkowie mojego korpa (czyt. alty) będą mogli instalować jc na stacjach Brutoru?
Czy niezbędny jest do tego stand na linni "mój korp" -> Brutor?
Jeśli tak to jak takiego standa nabijać tak by inni mogli swobodnie instalować jc?
Goomich:
Po tygodniu korp będzie miał taki standing jak średnia członków.
Draggston:
Czyli mam rozumieć że liczy sie tylko to co będzie po pierwszym tygodniu? Czy stand się aktualizuje co tydzień? Bo jeśli sie aktualizuje to dla przykładu; na poczatku będe sam wiec po pierwszym tygodniu stand mój korp -> brutor będzie 8.00, po czym przyjmę 1 osobę ze standem zerowym i po kolejnych siedmiu dniach stand padnie na 4.00...
Doom:
Nie.
Stand korp - NPC frakcja aktualizuje się co tydzień. Ale ponieważ jest blokada która przez 7 dni blokuje standy nowych korpowiczy (wliczajace foundera świerzego korpa) przez tydzień nie ma standów. Dodatkowo chary ze standingiem 0 i nie ruszanym przez nic nie modyfikuja standa korpa, tak długo jak nie zrobia czegos co zmodyfikuje ich standingi prywatne do npc frakcji z poziomu idealnego zera
Jabolex:
Upraszczając, dopóki nikt z korporacji nie weźmie misji u "Butorów", dopóty będziecie mieć 8.0 standa.
JM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej