Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[-RAV-] RAVE Technologies Inc. - dyskusja

<< < (7/8) > >>

Doom:
Nick straszny, ale właściciel fajny. Kiedyś trochę wspólnie z nim latałem :P

Syntion:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 26, 2012, 23:40:10 ---Niee, to tylko tak zabrzmialo, bo Syntionowi tak niefortunnie ulozyly sie slowa, ze z tego co napisal wynika, ze Idea nigdy nie zostala okradziona przez LFN, a przez RAVE tak. A chodzilo mu o to, ze Rave zostalo okradzione przez LFN (w zamierzchlych czasach z kompletu BPO), a IDEA nie miala tej przyjemnosci, i na tym polega roznica.

--- Koniec cytatu ---

Ano niefortunnie, niefortunnie :)
Dawno nie pisałem na forum to i wyszedłem z wprawy ale Kot czuwa więc jest OK..OB

Co do różnic ... Rave zawsze było idealną przystanią dla starych tetryków. Nie ma w tym nic złego - zorganizowane, społeczne domy starców nawet w Eve są potrzebne.
Oczywiście są też prywatne domy starców, skupiające dużo większych tetryków ale nie mówmy tu o BUFU, ekipie PC5 czy Różowych zombie Królikach.

Isengrim:
Syntion, masz nieaktualne dane. Dzisiaj w c0venie funkcje, o ktorej piszesz, pelni GBT.

^^ Dragantis i Pawulonek

Natomiast Rave rozwija sie i rekrutuje mlodych graczy takich jak Akira Akawa oraz aktywnych PvPerow takich jak Patyk.

http://evemaps.dotlan.net/corp/Rave_Technologies_Inc./pilots

Wkrotce byc moze bedziemy miec nawet wlasnego Rorquala.

>:D

Syntion:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 27, 2012, 13:37:58 ---Natomiast Rave rozwija sie i rekrutuje mlodych graczy takich jak Akira Akawa oraz aktywnych PvPerow takich jak Patyk.

--- Koniec cytatu ---

Akira - młodych buehehehehe ;D
Patyk - aktywny pvper  ???

To się nie dziwie że Dragantis i Pawulonek mają polewke :)

Tloluvin:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 27, 2012, 13:37:58 ---oraz aktywnych PvPerow takich jak Patyk
--- Koniec cytatu ---
Ten Patyk co zabil gen. Papale?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej