Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
Falathi Hinthu:
Tadaa!!!
Wybór zdjęć ze spotkania. Na razie bez tytułów - to się pojawi jak już będę wiedział who`s who ;)
A na razie zapraszam do oglądania :)
GROM_PL1:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 19, 2011, 14:55:19 ---Idealny korp dla ciebie. :)
--- Koniec cytatu ---
Mona, rozwiń proszę swoją myśl... nie wiem czy mam podziękować, czy odpowiedzieć emo-rage'em.
--- Cytat: Doom w Kwiecień 19, 2011, 14:58:19 ---Grom a którą właściwie galerie podpisujesz? :P
--- Koniec cytatu ---
Podpisałem zdjęcia z:
http://www.tomaszrydz.pl/2011/04/17/official-eve-meeting-17-kwietnia-2011/
Wystrzeliłem pakiet zdjęcia+film na fileserv'a ale nie mam linka w robocie :P
Jakby chciał ktoś obejrzeć, dajcie znać...podam numer konta, a potem link 8)
Goomich:
--- Cytat: GROM NoMercy w Kwiecień 19, 2011, 15:22:29 ---Mona, rozwiń proszę swoją myśl... nie wiem czy mam podziękować, czy odpowiedzieć emo-rage'em.
--- Koniec cytatu ---
Nazywa się No.Mercy
Gregorius:
Grom... misternie zdobiona broda to Syntion! :)
THX Falathi !
GROM_PL1:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 19, 2011, 15:25:06 ---Nazywa się No.Mercy
--- Koniec cytatu ---
...a niee, ja bardzo litościwy jestem ... dopóki mnie ktoś nie wkur...zdenerwuje ;D
--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 19, 2011, 15:45:45 ---Grom... misternie zdobiona broda to Syntion! :)
THX Falathi !
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za uwagę, poprawiłem ....zawsze coś ...spier^$#&#&! Wczoraj (w zasadzie to dziś) skały mi zdjęły cloak'a :'(
Jak już wszystkie osoby podopisują się pod odpowiednimi numerami zdjęć, proszę admina o wrzucenie linków do galerii, oraz listy osób w jeden post :)
Mando, wieczorem wrzucę swoje zdjęcia, nie jest ich dużo...ale nasze jest wzorowe :-*
Będę je pokazywał kadetom chcąc ich wystraszyć na śmierć >:D
Film muszę poprzycinać, bo za dużo w nim osobistych zwierzeń jednego z moich kolegów;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej