Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (57/69) > >>

Falathi Hinthu:
Tadaa!!!

Wybór zdjęć ze spotkania. Na razie bez tytułów - to się pojawi jak już będę wiedział who`s who ;)

A na razie zapraszam do oglądania :)

GROM_PL1:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 19, 2011, 14:55:19 ---Idealny korp dla ciebie. :)

--- Koniec cytatu ---

Mona, rozwiń proszę swoją myśl... nie wiem czy mam podziękować, czy odpowiedzieć emo-rage'em.

--- Cytat: Doom w Kwiecień 19, 2011, 14:58:19 ---Grom a którą właściwie galerie podpisujesz? :P

--- Koniec cytatu ---

Podpisałem zdjęcia z:
http://www.tomaszrydz.pl/2011/04/17/official-eve-meeting-17-kwietnia-2011/

Wystrzeliłem pakiet zdjęcia+film na fileserv'a ale nie mam linka w robocie  :P
Jakby chciał ktoś obejrzeć, dajcie znać...podam numer konta, a potem link 8)

Goomich:

--- Cytat: GROM NoMercy w Kwiecień 19, 2011, 15:22:29 ---Mona, rozwiń proszę swoją myśl... nie wiem czy mam podziękować, czy odpowiedzieć emo-rage'em.
--- Koniec cytatu ---

Nazywa się No.Mercy

Gregorius:
Grom... misternie zdobiona broda to Syntion! :)

THX Falathi !

GROM_PL1:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 19, 2011, 15:25:06 ---Nazywa się No.Mercy

--- Koniec cytatu ---

...a niee, ja bardzo litościwy jestem ... dopóki mnie ktoś nie wkur...zdenerwuje  ;D

--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 19, 2011, 15:45:45 ---Grom... misternie zdobiona broda to Syntion! :)

THX Falathi !

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za uwagę, poprawiłem ....zawsze coś ...spier^$#&#&! Wczoraj (w zasadzie to dziś) skały mi zdjęły cloak'a  :'(

Jak już wszystkie osoby podopisują się pod odpowiednimi numerami zdjęć, proszę admina o wrzucenie  linków do galerii, oraz listy osób w jeden post :)

Mando, wieczorem wrzucę swoje zdjęcia, nie jest ich dużo...ale nasze jest wzorowe  :-*
Będę je pokazywał kadetom chcąc ich wystraszyć na śmierć  >:D
Film muszę poprzycinać, bo za dużo w nim osobistych zwierzeń jednego z moich kolegów;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej