Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 18, 2011, 11:29:02 ---Ale my się bardzo kochamy... :P
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, że byłem samochodem i nie piłem :)
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 18, 2011, 11:37:40 ---Po co kasować konto na którym dziala bot jak można nie uzywać bota? Chyba że chodzi Ci o zaprzestanie opłacania takiego konta
--- Koniec cytatu ---
otoz to kazdy bot przynosi dochod ccp, do tego w przypadku dropu sova/disbandu ally ucierpia piloci nie korzystajacy z botow i w skute emorage moga rowniez cancelnac konto. To wszystko imo rozbija sie o oszacowanie potencjalnych strat ile ccp bedzie w plecy na takim ruchu i w jaki sposob zalataja dziure w budzecie po takim ruchu.
Dante:
Siedzę w robocie i zdycham, kac straszliwy...
Ta wódka w zakąskach to był już killer >:D
W borwarmi pod koniec jak się okazało że są jeszcze 2 wieże piwa do wypicia a nagle zostało nas 5 osób to zaprosiliśmy jakieś panie z innego stolika do pomocy z tematem ;D
Było zajebiście! Zobaczyć i przekonać się że ta banda trolli to jednak naprawdę spoko ludzie - bezcenne :)
Cholera, aż będzie teraz w niektórych wypadkach wahanie aby nacisnąć ten F1 :P
Można w końcu dopisać twarz do niektórych głosów, zapoznał się człowiek z dawnymi nauczycielami z UA :D
Mando na Boga, nie wiem czym Cię karmią w tym Olsztynie ale odstaw to!
Fajnie że się znalazło parę osób mieszkających po sąsiedzku, będzie można jakieś browarki montować czasem, prawda Papug? Wpadniesz czasem na piwko z bufonami z ursynowa? ;)
Pozdrowienia dla ekipy siedzącej na balkonie w szczególności dla miłej, czerwonowłosej koleżanki z Olsztyna która tam spędzała czas (sorki nie pamiętam nicku) :P
Kto nie wytrwał do końca niech żałuje, kogo nie było w ogóle niech żałuje jeszcze bardziej :P
Szakunec dla Tomka Kowalskiego, ale burdel i dziwki to już by był overkill, nie w niedzielę...
Oby więcej takich imprez!
Gregorius:
--- Cytat: Dante w Kwiecień 18, 2011, 11:54:03 ---Cholera, aż będzie teraz w niektórych wypadkach wahanie aby nacisnąć ten F1 :P
--- Koniec cytatu ---
THIS! ;)
--- Cytuj --- Wpadniesz czasem na piwko z bufonami z ursynowa?
--- Koniec cytatu ---
Chętnie ^_^
Thomas Ivory:
"Jeszcze tydzien temu bylem kadetem w UA. Teraz c0ven przynosi mi piwo."
Świetna impreza :)
Pozdrowienia dla:
Aeny, Pitera, Dzajzusa, Skandrona, Sokole, kazdego z kim pilem badz rozmawialem... oraz huMAN DOminix'a :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej