Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (4/69) > >>

KusKus:
To CCP leci w wacka...

Gregorius:
Niestety terminy są sztywne i z krótkim wyprzedzeniem. Na to wpływu nie mieliśmy. Niemniej mam nadzieję, że mimo tego zjawi się trochę osób.

Ponadto - jest możliwe, że parę dni po spotkaniu w Warszawie, delegat CCP wybierze się do Krakowa - ale tu już potrzeb pełnej organizacji i pomocy, gdyż pan z ISD nie będzie tam obecny (czyli słowem trzeba wszystko zorganizować) - jeśli ktoś jest chętny, proszę o kontakt!! (a najlepiej w tej sprawie pisać do ISD Xaphan San)

@Dark : wystarczy w sumie przyjść do knajpy. Choć z drugiej strony, miło by było wiedzieć, ilu osób można oczekiwać ^_^ (ot, taka niezobowiązująca lista byłaby przydana, żeby się można było jakoś przygotować w sytuacji przepełnienia sali ;]])

Azbuga:
w paradoxie przepełnienie jest przy 15 osobach :)

Gregorius:
No to mamy problem ;))

Ja nigdy tam nie byłem, więc nawet ciężko mi powiedzieć, jaką ten lokal ma pojemność ^_^.
Najwyżej poczujemy się jak long-limb'y w puszce ^_^

Xarthias:
Nie narzekać :P
Fakt, termin kiepski, sam nie dam rady się pojawić, ale lepsze to niż nic.
W CCP, w dziale kontaktów z community było ostatnio małe trzęsienie ziemi, sporo osób wyleciało, a Ci co zostali, dostali kopa w 4 litery i muszą mieć wyniki, albo też polecą :) stąd nagłe zainteresowanie Polską. A w zasadzie to przypomnienie sobie o nas, bo osobą, która przyjeżdża jest, znany pewnie co poniektórym, The Orbis :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej