Forum Gry > Inne gry
Mythos (mmo hack n'slash)
NeX:
Jasne że można popykać sobie w przerwie, ale "Magicka" FTW w tej lidze :P
Xarthias:
Magicka mi kompletnie nie podeszła. Za dużo myślenia :P przy tych wszystkich czarach i ich kombach. I jakoś masakrycznie się wieszała (ale to jakiś czas temu było, beta te rzeczy) no i nie działała na moim laptopie - nie wiem czemu, może system 64bity, na słabszym lapku ale z winXP 32 śmigała - a ja nie mam czasu na granie na stacjonarce.
Dla mnie Mythos fajniejszy. No i nie pamiętam, czy Magicka jest darmowa czy nie?
[VIDE] Herezja:
Magicka nie jest darmowa ale z 2 strony nie ma większych opłat bo prawie za grosze jest. Mnie od niej odrzucił system walki wymagający gamepada, którego nie posiadam.
A w diablo lubiłem nie to, że się klepie mobki ale ludzi ];) i znajdywanie różnych czasami dziwacznych form walki (jak np nekromanta budowany na wzór barbarzyńcy + 3 klątwy i golem do kompletu --- mało co mogło mu zaszkodzić ];))
Starakopara:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 11, 2011, 13:53:19 ---(...) 3 klątwy i golem do kompletu --- mało co mogło mu zaszkodzić ];))
--- Koniec cytatu ---
ja to chyba jakiś skrzywiony jestem, przeczytałem to jako: 3x Curse i maruder :D
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Starakopara w Kwiecień 11, 2011, 15:06:34 ---ja to chyba jakiś skrzywiony jestem, przeczytałem to jako: 3x Curse i maruder :D
--- Koniec cytatu ---
Jesteś spaczony jak mało kto ];)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej