Śmietnisko > Flamewar
Flame o czymś tam, na pewno o czymś ważnym (było: Odp: [Polityka] Północny wschód)
Nitefish:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Kwiecień 09, 2011, 17:52:26 ---Nie jestem zawodowym pvperem? Goonfleet ma bodaj negatywne k/d ratio a trzymamy najlepszy region w całej grze... ZNOWU w czasie gdy c0ven kisi sie na swoim zadupiu a bufu robi za czwartą wodę po kisielu PL.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, więc nie powinieneś się śmiać z tych, którzy się pvp parają gdyż średnio możesz o tym coś powiedzieć.
Co do trzymania regionów - fajnie i łatwo to wygląda z perspektywy największego powerbloku w grze, w którym dziwnym trafem jest najwięcej hiendowych moonów i mnóstwo kont gm'ów evowych...
Patrz, mamy do siebie teraz tak blisko a ani razu nie widziałem gangu goonsów.... pewnie polecieć nie w bloobie to wbrew waszym zasadom. W Curse tez były goonsy ale grzecznie siedzieli w stacjach i mimo mieszkania w regionie npc 0.0 ani razy ich nie widziałem w walce. O czymś to świadczy co?
Totalizator:
Mała podpowiedź to dlatego że wasz wpływ na nasze robienie czegokolwiek jest zerowy więc nie warto zawracać sobie głowy ganianiem was. Piraci w lowsecu próbujący atakować nasze gangi robiące inkursje są bardziej godne uwagi niż noname alliance #121312 z venal
Tak jak już o anegdotach mowa to ostatnio przeleciałem całe Venal robiąc gurista epic arc a potem zaparkowałem gilę żeby porobić l4 tam i nie widziałem ani jednego cartelDOT
sc0rp:
Bruce nie troluj cartelu bo die obraza,wroca na poludnie i dalej bedziemy obrastac kerbirami nie czytajacymi intela. A tak przyleca chlopaki odstrzela paru oslow i bedzie lepszy intel. Nie wojuj z nimi tylko pomysl jak moga sie nam przydac. 8)
Goomich:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Kwiecień 09, 2011, 16:06:14 ---podoba mi sie rozdział pomiędzy "uznanymi polskimi korporacjami" a "c0venem",
--- Koniec cytatu ---
Nic dziwnego, c0ven, to nie korporacja. :P
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 09, 2011, 19:44:52 ---Nic dziwnego, c0ven, to nie korporacja. :P
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie... w pierwszym odruchu chciałem napisać "uznanymi polskimi aliansami", ale znów nie jest ich tak dużo, a - niezależnie od tego co można myśleć o c0ven - wyprzedza on o kilka długości wszystkie pozostałe polskie alianse. Stąd mój podział.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej