Eve Online > NoobGarten

Noob w 0.0 (Outer Ring)

(1/3) > >>

Zgudi:
Niedługo przenoszę się do 0.0 w okolicach Outer Ring (security status systemów od 0.0 do 0.2), gdzieś pomiędzy Goonswarm a Test Aliance. Ceo nie planuje przyłączenia się do żadnego aliasu, będzie to samodzielna korporacja zaprzyjaźniona z inną, nieco większą, zamieszkującą te same systemy co my planujemy zamieszkiwać.

Wiem tyle, że na anomalkach można tam lepiej zarobić niż na misjach w empire. Ponadto region często odwiedzają wędrowni piraci i ma stałych mieszkańców (jakieś kerbirskie pseudokorporacje). Co więcej droga do empire z tamąd jest baaaaaaardzo daleka, więc z zaopatrzeniem/wywozem śmiecia będzie krucho.

Waszym zdaniem warto zamieszkać w takim miejscu?

Doom:

--- Cytuj ---Ceo nie planuje przyłączenia się do żadnego aliasu
--- Koniec cytatu ---
Albo jest jeszcze głupszy niż mi i wielu innym centralowiczom się wydawało, albo ma cojones z tytanu, albo bedziecie ostro bulic za okoliczne standingi.

--- Cytuj ---Wiem tyle, że na anomalkach można tam lepiej zarobić niż na misjach w empire.
--- Koniec cytatu ---
W systemie z sovem, upgradem i odpowiednim indexem, bez tego to samo szukanie dobrych anomalek zerzre Ci czas, a jeszcze wiecej szukanie dobrej wolnej anomalki. A jeśli mowa o wpuszczeniu was do sytemu w którym jest tego typu infrastruktura to raczej opłaty skutecznie Ci wyrównają zarobki :P

Pol Kent:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 08, 2011, 20:03:11 ---(...) Ponadto region często odwiedzają wędrowni piraci i ma stałych mieszkańców (jakieś kerbirskie pseudokorporacje). (...)

--- Koniec cytatu ---
;D ;D
Dobre. Naprawdę dobre. A korpa w którym jesteś Zgudi jak byś określił ?

Zgudi:

--- Cytuj ---albo będziecie ostro bulić za okoliczne standingi.
--- Koniec cytatu ---
Ja jak dotąd nie dokładałem się do jego planów, więc jest dobrze. Była mowa coś o płaceniu xxx mln co miesiąc ale to ucichło, niech płaci sam. Czekam na kolejne rozbudowane komentarze z niecierpliwością :)

Colonel:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej