Eve Online > NoobGarten
To tak na początek
robert10:
Witam.
Mam zamiar zacząć grę w EVE. Nie jestem jakimś specjalnym noobem bo trochę się już tą grą interesuję (i parę triali przegrałem) jednak nie grałem nigdy end-game'u i nie jestem pewien nadal co do rasy.
Stawiam jednak na dwie: Amarr oraz Gallente. Ogólnie interesuje mnie późniejsze PVP, tzn ogólnie która rasa ma shipy, lub ogólnie ma predyspozycje do używania wiekszych DPS-skurczybyków?, ogólnie która ma mocne statki. Oczywiście chciałbym, żeby jakoś pve też uwzględnić, trochę trzeba polatać i pozbierać kaski ;)
Co tam jeszcze z info mogę wam podać, drony ? lubię, jeśli chodzi o broń to raczej rakietki ale caldarri bardziej ich używają, więc w sumie z tym mogę się podstosować.
Z góry dzięki za obszerniejsze info i polecenie :)
Colonel:
W dalekiej przyszłości i tak będziesz latał wszystkim
Wiec wybierz sobie mordke a nie rasę
W każdej rasie masz statki przydatne do czegoś tam
Otrzasniesz się z noobstwa wstepujac do Unseen Academy
Polskiej korporacji ludzi o wysokiej tolerancji na Tobie podobnych :)
Do zobaczenia na punkcie
Kara Mon:
Gallente odradzam, zwlaszcza na poczatek, jak juz sie ma troche SP to mozna podtrenowac lachesisa/arazu bo sie czasem przyda ale tak poza tym to imo strata czasu wczesniej :D
Jesli chodzi o "mocne" statki to zadna rasa sie nei wyroznia, kazda ma cos przydatnego ale caldari i minmatar sa najbardziej uniwersalni jesli chodzi o pvp jak i pve
robert10:
Dzieki za odpowiedzi, pomyślę jeszcze nad caldarri bo grałem nimi kiedyś i w sumie dobrze mi się grało :) No i w sumie minmatar są ciekawi, fajne statki mają całkiem, specyficzne ;)
Jeszcze takie pytanie.
Skoro usuneli leraningi to teraz trenuję to, na czym mi zależy na początku tak? czyli jeśli dażę do cruzów to trenuję skille pod to, dodatkowo jakieś do latania coby lepiej strzelać ta?
I takie pytanie o build statystyk na początek dla ras Amarr, minmatar i caldari bo te mnie głównie interesują, jaki by tu wybrac jeśli nastawiam się na pvp w przyszłości? Tzn jakiś build. Albo poprostu odnośnik do strony jeśli się komuś nie chce ;) szukałem na battleclinic ale jakoś nie mogę znaleźć, z góry wielkie dzięki! :)
Kara Mon:
Idz do Unseen Academy, tam ci krok po korku wyjasnia co i dlaczego .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej