Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak dorwać Akemon'a (było: Odp: [TMA] Prywatny SC)
sc0rp:
@doom nie wyglada na specjalnie trudne zadanie jak na banke rewardu, czy jakies standingi sa wymagane?
ps jak mozesz to wydziel ten kawalek o implancie od osobnego threada - dzieki.
Doom:
Ta. Space caldari - nie banie sie że Ci implant spłonie bo Cie zlagowało gdzieś na gate i milicja ubiła
Stand do agenta - zdaje się ze jest w linku który podałem, mozna tez ten standing sprawdzić przez np eve-agents czy po prostu ingame w charfinder
A nie wyglada na trudne bo pisałem jak ja zrobiłem - 50kk na fanty (dla dwóch charów na raz robiłem :P ) wlot, troche klniecia pod nosem typu "który to k**** sait miał być..." gadanie danie fantów, wiecej klniecia jak wyszło że alt scout w cepie ma problem z shutlem i musi dymac na szybko po coś większego (jita blisko :P), fanty mainowi do bagażnika tengu, kurs powrotnyskok do low... "o piracki paladyn dropuje na gate... ciekawe czy zdazy zlokowac zanim wejde w warp?" (niezdazył, a jak wróciłem bez fantów w cargo spróbowac go puknąc to juz go nie było), jeszcze potem troche nerwów bo szef skypa odpalił i mi na brami w jita zlagowała gra i tyle
Natomiast wersja ze zbieraniem fantów na complexach to )*(&%_^%&)*_%&+_&)%^_ i to kilka dni.
Nitefish:
Opcja proponowana przez Mando jest najlepsza bo najszybsza. Jedyne na co należy zwrócić uwagę to kolesie którzy wyłapują właśnie misjonarzy w systemie przelotowym pomiędzy Akemonem a hisekiem. Stoją po obu stronach, czekają grzecznie i szybko się pojawiają.
Ale jak się uda to za misje mamy 1.2kk w kieszeni.
Goomich:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 07, 2011, 09:13:26 ---Opcja proponowana przez Mando jest najlepsza bo najszybsza. Jedyne na co należy zwrócić uwagę to kolesie którzy wyłapują właśnie misjonarzy w systemie przelotowym pomiędzy Akemonem a hisekiem. Stoją po obu stronach, czekają grzecznie i szybko się pojawiają.
Ale jak się uda to za misje mamy 1.2kk w kieszeni.
--- Koniec cytatu ---
Dla nieco ponad miliona nie chciałoby mi się ze stacji wylecieć. :P
Ale muszę obmyśleć jak by tego pala puknąć.
sc0rp:
Nitefish o jedno k za malo napisal ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej