Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań nooba ...

<< < (2/3) > >>

[VIDE] Herezja:
Dużo pytań zadałeś a większość z nich myślę, że sam powinieneś za pare chwil "ogarnąć" tak jak z tym boosterem do shield-a.

Ale tak ogólnie.
Większość osób statki kupuje na markecie, choć część powinieneś dostać za misje tutorialowe lub wybudować.
Moduł to coś co się montuje na uchwyty. Każdy statek ma ileś tam slotów = uchwytów podzielonych na 3 grupy czyli hi med i low - w hi zwykle są bronie w med są często montowane moduły odpowiadające za zwiększenie szybkości lub też zwiększający funkcje obronne statków budowanych na osłonach = shield, a low są do modułów zwiększających siłę ataku lub też zwiększające obronę statku budowaną na pancerzu = armor-ze. Każdy statek ma ograniczoną ilość powergrida i cpu czyli ilość energii, którą można przyznać na moduł i cpu odpowiadający komputerowi statku.
Postaraj się sam resztę ogarnąć.

Mrowqa:
Dużo pytań zadałem, próbowałem to ogarnąć, ale nie udało się ... Szukałem specjalnie nawetwraków itp ...

EDIT:
co się stanie jak wlecę w gwiazdę ? zniszczy mnie ? :D

Pozdrawiam,
Mrowqa

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Mrowqa w Kwiecień 05, 2011, 18:52:56 ---

EDIT:
co się stanie jak wlecę w gwiazdę ? zniszczy mnie ? :D

Pozdrawiam,
Mrowqa

--- Koniec cytatu ---

Zalezy, jaki masz pancerz, jezeli tytanowy z pokryciem polimerowym to nawet troche wytrzymasz, ale jezeli zwykly chitynowy - nie radze

Mrowqa:
co tam w ogole jest ??  ???
Temat "kilka pytań nooba" - napisane, że jak nooba no to jestem początkujący, więc mam słąby statek ( nie mówiąc,że uszkodzony ... - nigdzie sie nie da naprawić - nie ma tej opcji w stacji - wczesniej byla )

Pozdrawiam,
Mrowqa

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Mrowqa w Kwiecień 05, 2011, 19:07:35 ---co tam w ogole jest ??  ???

Pozdrawiam,
Mrowqa

--- Koniec cytatu ---

Masa swiatla, jak sie podleci blizej to prawie monitor niewyrabia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej