Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem eve w WIN7
Shadow84:
Pozatym w logu pokazuje ze nie moze otworzyc modułów może jednak to klient ?
Shamoth:
win7 aktywowałeś?
brak aktywacji upośledza funkcjonalność systemu... szczerze mówiąc to już sam nie wiem co jeszcze ci poradzić poza instalacją starszych sterowników, biblioteki przerobiłeś, wersja portable nie działa, na xp działa więc i klient i sprzęt jest ok...
AD problem z ładowaniem modułów
jaki system plików jest na dysku na którym wisi EVE? FAT32, exFAT, NTFS?
próbowałeś odpalić jako administrator?
jeśli NTFS zaznacz folder EVE i we właściwościach pozmieniaj uprawnienia dostępu tak żeby użytkownicy/users mieli wszelkie uprawnienia do folderu/podfolderów/plików i zmień właściciela na użytkownicy/users, tylko te operacje musisz zrobić z konta administratora.
Albo zanim zaczniesz kombinować z atrybutami plików, można sobie zrobić kuku, przekopiuj całego klienta na gwizdek lub dysk z systemem FAT32 i odpal eve z atrybutami jakie podałem wcześniej żeby odpalić wersję mobilną, powinna wystartować świerzynka jak byś dopiero co zainstalował eve bez konfiguracji
Shadow84:
Teraz np po wejsciu do loga wcisnalem contol +4 i wsykoczyl mi bład crc zwiazany z eve czyli klient ?
Shadow84:
execute failed on ('script:/../../../carbon/client/script/paperDoll/AvatarGhost.py', 'compiled'): ('DLL load failed: Nie mo\xbfna odnale\x9f\xe6 okre\x9clonego modu\xb3u.', '_trinity', 'trinity')
ciagle w logu powtarza sie to
Shadow84:
Rozwiązanie?
Hm.. zepsuty klient... ściągnąłem dziś rano odpalilem i w ciagu 5 min grałem w eve, dzięki wszystkim za pomoc przyda się tym osobom którym reinstall klienta nie pomógł.
Pozdrawiam
SLY84
PS.
SEE U IN GAME
Nawigacja
Idź do wersji pełnej