Śmietnisko > Off Topic
Cukier na allegro
Starakopara:
alternatywą dla drogiego cukru może być miód ;), ja słodzę herbatę/kawę miodem. Litr owego specyfiku kosztuje mnie 20 PLN i wystarcza na jakieś 3 tygodnie :)
ManganMan:
@Starakopara, byłoby git, gdyby nie to, że mam olbrzymie uczulenie na miody każdego rodzaju.
EDIT: @Jezol, masz o tyle fajnie że masz takie sklepy... Sam akurat mieszkam na wsi, więc raczej nie mam do nich takiego dostępu co ty...
Azbuga:
"Anna Baran, rzecznik Urzędu Kontroli Skarbowej w Zielonej Górze: - Można sprzedawać niemiecki cukier w Polsce, o ile prowadzi się działalność gospodarczą i odprowadza podatek od wykazywanych obrotów. Analizujemy podmioty, które handlują w internecie, chociaż żadnego sprzedawcy cukru jeszcze nie kontrolowaliśmy. Dziś ktoś handluje w internecie, a my jutro możemy go odwiedzić z kontrolą."
A niech ich szlag trafi. Nie ma to jak doprowadzić do chorej sytuacji przez debilne rządzenie krajem a potem postraszyć ludzi którzy będą chcieli zarobić. Ciekawe kiedy będą chcieli karać "spekulantów".
Kara Mon:
Poprzednia demokracja tez spekulantow i imperialistow scigala :D
Jakby skonczyli z durnymi limitami produkcji to od razu bylo by lzej, kapitalizm albo nic , a na razie to mamy kapitalizm ale ciagle kontrolowany.
Starakopara:
--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 03, 2011, 11:02:37 ---@Starakopara, byłoby git, gdyby nie to, że mam olbrzymie uczulenie na miody każdego rodzaju.
(...)
--- Koniec cytatu ---
wspólczuję, cóż zostaje Ci drogi cukier zatem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej