Eve Online > Patche i dodatki
Czy ty też chcesz mieć w swojej kwaterze zwierzątko???
Gaavrin:
Jakkolwiek podejrzewam, że kwatera będzie bardzo ładna, to z drugiej strony łądne wnętrze to nie wszystko. Chciałbym, żeby w tej kwaterze było trochę życia. Choćby, żeby mój avatar, jak zostawie go afk, rozłożył sie wygodnie na kanapie, albo nalał sobie drinka z barku, a nie stał jak słup soli w miejscu gdzie go zostawie. Jakieś miłe zwierzątko które by biegało w tle też by było ok (nie, nie takie które trzeba karmić, głaskać, czy co tam sie jeszcze ze zwierzętami robi)
Ranshe:
Te kwatery nawet nie będą bardzo ładne, bo się tłumaczyli, że te początkowe to takie standardowe dziury wynajmowane przez stację pilotom, więc każda taka sama.
Ale masz rację, coś w tym przydało by się bardziej interaktywnego.
KennethWolf:
--- Cytat: Gaavrin w Kwiecień 01, 2011, 15:26:31 ---Jakkolwiek podejrzewam, że kwatera będzie bardzo ładna, to z drugiej strony łądne wnętrze to nie wszystko. Chciałbym, żeby w tej kwaterze było trochę życia. Choćby, żeby mój avatar, jak zostawie go afk, rozłożył sie wygodnie na kanapie, albo nalał sobie drinka z barku, a nie stał jak słup soli w miejscu gdzie go zostawie. Jakieś miłe zwierzątko które by biegało w tle też by było ok (nie, nie takie które trzeba karmić, głaskać, czy co tam sie jeszcze ze zwierzętami robi)
--- Koniec cytatu ---
zwłoki prostytutki maja właśnie tą zaletę że nie trzeba ich karmić ;D niestety trochę sztywne sąi nie za bardzo mają ochotę się poruszać... coś za coś.
Xarthias:
--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 01, 2011, 15:02:43 ---spora część osób jest szczerze zawiedziona faktem, że to żart.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy się, nie jestem jedyny? :)
Nawiasem mówiąc, niecały rok temu, w rozmowie z kumplem z CCP o Incarnie stwierdziłem, że nie pogniewałbym się, gdybym mógł sobie do kajuty kupić kota :D
Doom:
--- Cytat: KennethWolf w Kwiecień 01, 2011, 16:38:15 ---zwłoki prostytutki maja właśnie tą zaletę że nie trzeba ich karmić ;D niestety trochę sztywne sąi nie za bardzo mają ochotę się poruszać... coś za coś.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze mógłbyś ją wyslać sanshom do modyfikacji :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej