Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
-ORP- Blyskawica Rekrutuje Dyskusja
Nitefish:
Oj tam oj tam, niech chłopaki walczą i tworzą coś własnego zamiast się przyłączać do czegoś co się toczy siła rozpędu od dawna.
Trzeba mieć jaja na 5 żeby stworzyć korpa, prowadzić go, mieć jakieś fajne cele i je realizować (nie mówię tu o korpach typu dołącz do nas a będziesz mógł nic nie robić i będzie fajnie).
Swego czasu jeden dość młody bufon założył własnego korpa i wciąż istnieją. Mało tego, wciąż rozrastają się i rozwijają, a ja im życzę jak najlepiej.
Wam także życzę powodzenia.
Shadow84:
Wyrózniamy się tym że robimy refund shipów na pvp, of course t1 i do poziomu bc ale wciaż jest to refund, dlatego zapraszam ludzi chętnych do latania pvp, ja sam sie uczę jak tylko mogę, zapraszam ludzi którzy chcą osiągnąc to co ja, czyli experience w pvp, bo tutaj (w eve) różnica w pvp jest taka że strzelasz sie z czlowiekiem i każda walka nawet an poziomie frety jest inna, to Kocham w eve, jeśli i Wy, moi koledzy lubicie to samo, to zapraszam a napewno nie pożałujecie.
Pozdrawiam wszystkich Kerbirów
SLY84
PS
Krzyżyki wam nie dołożą, ale Błyskawica Tak
Egnos:
Refuncacja pvp? noł ofens ale jedyne co was wyroznia to kuriozalna nazwa korporacji n_n
lutthien:
--- Cytat: Nitefish w Marzec 31, 2011, 15:48:44 ---A co robi Błyskawica?
--- Koniec cytatu ---
Lata w kosmosie jak bys nie wiedział :P kiedy pijemy nite?
@edit
acha nie ma :D
sc0rp:
--- Cytuj ---Imię postaci: Lutthien
Korporacja: -ORP- Blyskawica
Sojusz: -WN-
--- Koniec cytatu ---
err? fake info? http://evemaps.dotlan.net/corp/Blyskawica
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej