Eve Online > NoobGarten
Agila czy Gila było TNQ - Inne
Doom:
Zgudi może nie tak restrykcyjnie ale dolaczam do przedmówców (pytaj się tutaj, nie odpowiadaja innym zwlaszcza nie w takich zagadnieniach jak teraz) Vagas / Cynabal to chyba dwa najszybsze statki w swojej klasie wielkości (w wielu wypadkach to frejka ma z nimi pod tym katem problem) porównywanie ich do cegieł typu zelot, sacri itp nie ma sensu od czasów nano nerfa. A już w szczególnosci nie ma sensu porównywać je z czymkolwiek ze stoczni caldaryjskich. Nie wiem co miałes na myśli, może to że ma toto powera który zjada inne shipy, może coś innego, ale albo zacznij wyrażać się składniej albo będę zmuszony zapoznać Cię z urokami pisania ala karny jeżyk
HammerSnake:
hehe ,ale po co ta napinka? Nie rozumiem . Kolega coś tam usłyszał piąte przez dziesiąte i trochę nie fortunnie sformułował zdanie ,które można było opacznie przeczytać z bananem na twarzy.
Z drugiej strony słowo "szybki" nie jest dokładnie określone i nie pojawia się słowo "najszybszy" etc.
"Z pośród statków z wyższej półki cenowej i wymagającej skilli Caldaryjski gila(Agila) jest "ponoć" najlepszym w miarę szybkim(poprz.szybkim ) statkiem do pvp (wśród statków średniej wielkości), pewien gość grający 4 lata testował go i stwierdził, że miażdży(poprz. wyprzedza) w bitwach solo, cynbabale, vagabondy, sacrilege, ammarskie recony, i wiele innych naprawdę dobrych statków."
Ja tam mogę się z czymś takim zgodzić. Gila to jest bardzo porządny stateczek szczególnie z all 5 i jakimiś druciorami i jak dla mnie to z palcem w d.. może rzeczywiście solo pojechać wszystkie wspomniane stateczki ,zakładając że poczekają do końca walki ,a nie odczołgają się wcześniej z punktu. 8)
SokoleOko:
Ten dział służy pomocą nowym graczom, więc nie powinien w nim się wypowiadać największy n00b tego forum, który - jak dał wyżej próbkę - bredzi trzy po trzy. Kończmy już tego offtopa :)
Zgudi:
Sokole, dobrze się zastanów nad słowami krytyki, stwierdzasz, że pisze głupoty jak noob. Udowadniam, że ze stoczni caldari też są bardzo dobre statki. I nie pisz mi że się strasznie pomyliłem, bo jednak Gila potrafi niejednego cynabala zmiażdżyć, które ty tak lubisz pilotować. Co też nie oznacza, że wszystkie.
Co miałem na myśli?
--- Cytuj ---to że ma toto powera który zjada inne shipy
--- Koniec cytatu ---
więc w czym problem?
--- Cytuj ---hehe ,ale po co ta napinka? Nie rozumiem
--- Koniec cytatu ---
Kolega wyżej miał rację.
Napisałem
--- Cytuj ---wyprzedza w bitwach solo,
--- Koniec cytatu ---
, bitwy solo to nie wyścigi od startu do mety na czas z gwizdkiem w ręku
Kara Mon:
Gila mzoe rozjechac tylko jesli pilot cynabala na to pozwoli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej