Eve Online > NoobGarten
Agila czy Gila było TNQ - Inne
Doom:
--- Cytuj ---Chyba że wyrobiłeś sobie własne zdanie na podstawie jednego filmu z Vindicatorem w roli głównej ,a nie jak sądzisz z megathronem.
--- Koniec cytatu ---
Dodajmy że bardzo starym filmiku. Jeszcze sprzed zmian w projectilach, pirackich statkach i kilku innych rzeczach
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 27, 2011, 19:40:05 ---(...) Zresztą, konia z rzędem temu, który Gilę w PvP zobaczy - na koncie mam JEDNĄ zabitą Gilę.
--- Koniec cytatu ---
Widzę ! Gilę widzę ! A skoro na KB PvP corpa to musi być ta osławiona PvP Gila ;D ;D
http://kb.bu-fu.org/?a=kill_detail&kll_id=61506
SokoleOko:
Piękny przykład jak łatwa do sfitowania jest Gila (hint: ten ship ma więcej niż 2 hi-sloty i 3 launcher hard pointy).
sc0rp:
Temat zszedl na Gila'e to ja zapytam przy okazji czy Gila to jest poprostu Ishtar na sterydach, czy raczej to zupelnie inny ship i nie da sie go porownac do ishtara
SokoleOko:
Najprościej: wyobraź sobie Drake'a bez launcherów, ale za to z dronami Dominixa/Ishtara (ten sam bonus, więc jeden kij). Dodatkowo bardzo fajne agility. Mniejsza sygnatura rozumie się sama przez się (Drake ma sygnaturę armorowego Tempesta).
Napisałem bez launcherów, bo DPS z tych missili za bardzo nie ma, za to ciężko wsadzić tam HML/HAM-y razem z tankiem/MWD/neutem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej