Eve Online > NoobGarten

Agila czy Gila było TNQ - Inne

<< < (3/5) > >>

Ellaine:
No dobra. Zapewne gdzieś jest pilot Gila który ma takie kille i zechciał się nimi pochwalić :)

sc0rp:
Gdyby Gila byla taka dobra to by kosztowala tyle co cymbal a niestety jest ok. 3 razy tansza sic! Koszty zdobycia obu shipow sa identyczne z ta roznica ze bpc dropuja w innej przestrzeni, a za lp daja inni agenci. (ksozty minsow to jakies 10mil wiec koszt pomijalny)

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 27, 2011, 15:47:41 ---Sokole, dobrze się zastanów nad słowami krytyki, stwierdzasz, że pisze głupoty jak noob. Udowadniam, że ze stoczni caldari też są bardzo dobre statki. I nie pisz mi że się strasznie pomyliłem, bo jednak Gila potrafi niejednego cynabala zmiażdżyć, które ty tak lubisz pilotować. Co też nie oznacza, że wszystkie.

--- Koniec cytatu ---

Gdybyś choć minimalnie ogarniał tą grę (a nie ogarniasz) to wiedziałbyś, że Gila żadną rewelacją nie jest. Zwykły shieldowy drone boat. W dodatku z bardzo problematycznym fittingiem. Zabicie Gili sprowadza się do wytłuczenia jej dron. Tak jak Ishtar nie jest żadnym "wow" w solo PvP, tak i Gila tym nie jest. Zresztą, konia z rzędem temu, który Gilę w PvP zobaczy - na koncie mam JEDNĄ zabitą Gilę.

Jak już koniecznie chcesz pokazać shipy Caldari, to jest Drake (zwłaszcza dla młodego gracza). Potem Tengu - najlepszy DPS-owy T3 w grze. Jest Caracal Navy, którym kapitalnie się lata. Ale nie wyskakuj ze statkiem, o którym nie masz pojęcia, o którym coś Ci ktoś tam powiedział (czyżby Twój zajebisty CEO?) i który na dodatek nie jest shipem caldari, tylko Guristas i więcej wymaga skilli ze strony... Gallente (Gallente Cruiser na V oraz kupy skilli w dronach).

Zrozumiałeś?

HammerSnake:

--- Cytuj ---Udowadniam, że ze stoczni caldari też są bardzo dobre statki. I nie pisz mi że się strasznie pomyliłem, bo jednak Gila potrafi niejednego cynabala zmiażdżyć, które ty tak lubisz pilotować.
--- Koniec cytatu ---
No to już wiem sokół o co tobie chodziło hehe . :D

Zgudi ktoś tam cię widać mocno nakręcił na tą Gile ,a z tym statkiem jest  jak pisze Sokół . Gila to taki gatunek egzotyczny ,który w odpowiednich doświadczonych i wyskillowanych rękach ma jakiś potencjał ,ale to wciąż nie jest tak ,że "potrafi niejednego Cynabala zmiażdżyć" .

Zresztą nie tylko na Gile :

--- Cytuj ---Gallente mają dobre bs-y nadające się do PVP (moim zdaniem), chodź wielu twierdzi że np. taki Megathron (bs) to lipa, ale zobacz ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=oLpP5W35BSo, gość w kilkunastu bitwach udowadnia że jednak inni się mylą.
--- Koniec cytatu ---

Chyba że wyrobiłeś sobie własne zdanie na podstawie jednego filmu z Vindicatorem w roli głównej ,a nie jak sądzisz z megathronem. :D

--- Cytuj ---Zresztą, konia z rzędem temu, który Gilę w PvP zobaczy - na koncie mam JEDNĄ zabitą Gilę.
--- Koniec cytatu ---
Ja mam może 3-5 , no ale w low secu to każdy drone ship to gatunek na wymarciu przez sentry   ;)

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 27, 2011, 19:40:05 ---na koncie mam JEDNĄ zabitą Gilę.

--- Koniec cytatu ---

Takie dobre. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej