Śmietnisko > Flamewar

Flame: Odp: [BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja

<< < (4/6) > >>

mpp:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 30, 2011, 17:54:30 ---Masz kilka "duzych" skupisk Polakow:
1. C0ven - sov holder, ktory lubi pvp, jak i czasem pokerbirzyc. Bloby nie sa im obce.
2. Cartel - Preferuje pvp i kerbirzy jak musi. Preferuja wolf packs.
3. Aegis - Piraci ktory preferuja ransomy niekoniecznie kb. Preferuja wolf packs.
4. Wormhole nation - w sumie nie wiem co robia po za tym ze zyja w dziurze i zaslyneli tym ze selfdestructneli iirc shipy za 500b jak zostali osaczeni
5. Alternative 4 - w sumie nie wiem czy to tylko Polacy ale z tego co czytam na forum zyja w hi i maja sie dobrze :)
6. CBC - total chill-out nikt nic nie musi, kazdy moze wszystko (w granicach rozsadku).

Jak chcialbys ich pogodzic?

Jesli jakies duze (min.100+ charow) skupisko Polakow pominolem to przepraszam nie spotkalem in game ani na centrali :) albo nie pamietam ze spotkalem

--- Koniec cytatu ---

1) wiem bo jestem u nich w goscinie obecnie
2)  wielkim aliansem bym tego nie nazwał ... raczej zbiorem 2 korpow lubiacych sausage party i ninja pvp na 3-go (i aby nie bylo lubie ich :) tak i to co robią)
3) To takie coś wogole istnieje ? (bez obrazy ale polowa mojego korpa to ex BWC i lataja po low czesto i jakos nie widzialem wtop ani killi z aegis w tagu)
4) dunno (1 słysze)
5) J/w
6) J/w

mpp:

--- Cytat: Val Heru w Marzec 30, 2011, 19:12:46 ---przyklad?

--- Koniec cytatu ---

WN + ra + inne dronkowe smieci

Val Heru:

--- Cytat: mpp w Marzec 30, 2011, 19:17:30 ---WN + ra + inne dronkowe smieci

--- Koniec cytatu ---
jeden wyjatek nie stanowi reguly :)

sc0rp:

--- Cytat: mpp w Marzec 30, 2011, 19:16:56 ---1) wiem bo jestem u nich w goscinie obecnie
2)  wielkim aliansem bym tego nie nazwał ... raczej zbiorem 2 korpow lubiacych sausage party i ninja pvp na 3-go (i aby nie bylo lubie ich :) tak i to co robią)
3) To takie coś wogole istnieje ? (bez obrazy ale polowa mojego korpa to ex BWC i lataja po low czesto i jakos nie widzialem wtop ani killi z aegis w tagu)
4) dunno (1 słysze)
5) J/w
6) J/w

--- Koniec cytatu ---

No to na podstawie tego co napisales polacy sa zjednoczeni, przeciez wg. Twojej wiedzy istnieje C0ven i jakis tam maly alliance wiec o co ci chodzi?

--- Cytat: mpp w Marzec 30, 2011, 19:17:30 ---WN + ra + inne dronkowe smieci

--- Koniec cytatu ---

"inne dronkowe smieci" jak ich nazwales maja wiecej membersow od C0venu i Cartelu razem wzietych. Anyway ciekawe okreslenie jak na ally ktore trzyma 1/3 dronkowa, ma flote SC/tytkow ktorych nie boi sie fieldowac (co widac zarowno po killach jak i lossach) i ma swojego czlowieka w CSM.

Nitefish:
@Dark - ależ nikt się nie porównuje do dronkowa. Ja ich osobiście lubię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej