Eve Online > NoobGarten

Milicyjne shipy do pvp i pve

<< < (2/8) > >>

SokoleOko:
Azbuga:

1) Ile LP za jedną misję? Jakie są widełki?
2) Czy ceny itemów dla Milicjantów to połowa cen "normalnych" (BPC na frytkę to 10k LP zamiast 20k LP?)
3) Ile trwa misja? Jak daleko trzeba lecieć? Jak często trafiają się misje, które się blitzuje - kilka ratów do rozwalenia zamiast przegryzania się przez kolejne spawny?
4) Jak wyglądają agenci milicyjni - też są podzieleni na levele i trzeba grindować standy do nich?
5) Beacon misji pojawia się w momencie jej wzięcia (czyli - czy może być zakampiony, gdy przylecimy?) czy dopiero jak wskoczę do systemu/warpnę na misję?

Dux:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 30, 2011, 11:40:06 --- kosmos, ja na l4 wyciągam 10, w porywach 15 mln na godzinę jak się naprawdę niezła misja trafi. (sumuję czas na walkę, salvagowanie nocisem, sprzedaż na stacji, przygotowanie sie do kolejnej misji). Porządnie wyskillowanym Paladynem (rok czasu to porządne skillowanie może trwać) 2 razy więcej będzie, ok 20mln, a w porywach 30 mln

--- Koniec cytatu ---

Eee, taka angelsowska The Blockade machem to ok 19 baniek za samo bounty w niecałe 25 min. Może nawet w 20 min (a do max skili na ten ship - czyt. wymaksowanego dpsa - nadal mam daleeeko). Owszem, od milicyjnych zarobków odstaje, ale bez przesady, z tym pilotem wymaksowanego palladina musi być coś nie tak :)

SokoleOko:

--- Cytat: Dux w Marzec 30, 2011, 11:51:24 ---Eee, taka angelsowska The Blockade machem to ok 19 baniek za samo bounty w niecałe 25 min. Może nawet w 20 min (a do max skili na ten ship - czyt. wymaksowanego dpsa - nadal mam daleeeko). Owszem, od milicyjnych zarobków odstaje, ale bez przesady, z tym pilotem wymaksowanego palladina musi być coś nie tak :)

--- Koniec cytatu ---

To że robisz misję za 20 mil w 25 min, nie oznacza, że zarabiasz 50+ na godzinę.

Dormio:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 30, 2011, 11:40:06 --- kosmos, ja na l4 wyciągam około 10, w porywach 15 mln na godzinę jak się naprawdę niezła misja trafi.

--- Koniec cytatu ---
Coś źle robisz... jedna z najlepszych farm: WC w przeliczeniu na godzinę "pracy" z samego bounty daje ~20mln (nie licząc LP i lootu). WC nie jest jedyną taką dochodową misją, ale jest to jedna z niewielu, które można farmić dla samego bounty albo zrobić blitzem dla samego LP.

Zgudi:

--- Cytuj ---Coś źle robisz
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie. Robię 3 i pół miesięczną postacią na jeszcze słabo wyskillowanym Apocalypse z działami t1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej