Eve Online > NoobGarten

Milicyjne shipy do pvp i pve

<< < (6/8) > >>

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 30, 2011, 14:48:13 ---Tak, możesz zacząć robić L1 i storyline'ami L1 podnosić standa, aż zaczną z Tobą gadać lepsi agenci, ale szybciej będzie skasować chara ze spieprzonym standingiem i wyskillować nowego, niż tak się bawić. 

--- Koniec cytatu ---
Przesadzasz. W tydzień wyszedłem z L1Q-17 (ten był najwyższy mi dostępny) do lvl3 agentów. Przy czym nie mogłem sobie poprawić standa skillami.

Stand można grindować misjami, które bierze ktoś inny (np. alt) - najpierw wyrabiasz sobie stand w korpie, a jak już "sensowni" agenci zaczną z Tobą gadać, to zaczynasz sam brać misje. Żeby to zadziałało efektywny stand nie może być niższy niż -5 (wówczas to chyba jedynie tutorialowi zostają)...

SokoleOko:

--- Cytat: Dormio w Marzec 30, 2011, 15:28:28 ---Przesadzasz. W tydzień wyszedłem z L1Q-19 do lvl3 agentów.

--- Koniec cytatu ---

Mając "głęboko ujemny" stand do frakcji?

Doom:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Marzec 30, 2011, 12:38:45 ---Uciekaj z tego empire. Więcej na paskach zarobisz, które są uważane za "you do it wrong".

Co do tematu, to zarabia się jakieś LPki za PVP w milicji? Np za ubijanie przeciwnika, albo uniemożliwienie zrobienia przez niego misji? Lub inne rzeczy związane z PVP a nie z PVE?

--- Koniec cytatu ---
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=671
ale nie wiem czy w końcu wprowadzili lp za wrogich milicjantów. Tu niech Azbuga sie wypowiada, lub panowie z matarskiej milicji

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 30, 2011, 15:30:52 ---Mając "głęboko ujemny" stand do frakcji?

--- Koniec cytatu ---
Czy -4.97 to wystarczająco głęboko ujemny ?

Doom:
Nie wystarczy, ponieważ nie jest to próg ostrzału przez frakcję. Tu się raczej pytali o taki stand od kturego npc waląalbo wręcz stary standing spalonego mostu czyli bodajże -8 (zanim wprowadzili ze agenci l1 zawsze gadaja -8 i gorzej to była pozycja której nic uz nie mogło cofnąć)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej