Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2011

<< < (13/14) > >>

Xarthias:
Plotki o kometach to ja pamiętam z pierwszej połowy 2005 roku :P
Krążyły razem z plotkami o łażeniu po stacjach i planetary flight.
Pierwsze implementacje incarny już wkrótce, więc może doczekamy się reszty tego tria :)
Żałuję, że nie mogłem być, bo może podrzuciłbym jakieś ploteczki "zza sceny", a tak to słyszałem tylko, że CCP nie jest zbyt zadowolone z najnowszego składu CSM, choć nie wiem czemu (bo nie wiem kto tam wszedł, nie mam czasu na śledzenie tego). No i że z powodów obsów jakiś, na FF nie pokazali wszystkiego, co mieli pokazać, a o czym dowiemy się prawdopodobnie na jesieni...

Siri Irme:
Jakby rozwinęli czarny rynek, szmugiel i zmienili zdeka bounty hunting, to ja bym był bardzo szczęśliwy  :)

Goomich:

--- Cytat: Xarthias w Marzec 29, 2011, 14:57:14 ---Żałuję, że nie mogłem być, bo może podrzuciłbym jakieś ploteczki "zza sceny", a tak to słyszałem tylko, że CCP nie jest zbyt zadowolone z najnowszego składu CSM,
--- Koniec cytatu ---

Najnowszy skład CSM zyskał właśnie moje pełne poparcie.

--- Cytat: Xarthias w Marzec 29, 2011, 14:57:14 --- choć nie wiem czemu (bo nie wiem kto tam wszedł, nie mam czasu na śledzenie tego).
--- Koniec cytatu ---

http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=9375.msg152153#msg152153

--- Cytat: Xarthias w Marzec 29, 2011, 14:57:14 --- No i że z powodów obsów jakiś, na FF nie pokazali wszystkiego, co mieli pokazać,

--- Koniec cytatu ---

Dobrze chociaż, że pokazali film o kapitanie carbonie. Nie wiem jak Eve mogłaby bez tego dalej trwać i się rozwijać.

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Marzec 29, 2011, 15:02:53 ---Najnowszy skład CSM zyskał właśnie moje pełne poparcie.

--- Koniec cytatu ---
hehehe dokladnie o tym samym pomyslalem (mimo iz wczesniej bylem zadowolony ze skladu)

Ranshe:
A co, mają być zadowoleni z mega trolla za chairmana?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej