Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2011
Xarthias:
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 25, 2011, 09:30:41 ---Xart możesz już dzielić się tym co wiesz ;D
--- Koniec cytatu ---
Nic nie wiem, bo przez pieprzone zapalenie gardła i okolic, siedzę w domu, zamiast na Fanfeście :/
Gaavrin:
Z tymi pleksami to chyba codziło o likwidację botów, że to upłynni rynek pleksów. A co do skanera kierunkowego to ja slyszalem, że mają zlikwidować ten 2 sekundowy odstep między kliknięciami, a nie skaner ;)
Pol Kent:
--- Cytat: Xarthias w Marzec 26, 2011, 08:53:55 ---Nic nie wiem, bo przez pieprzone zapalenie gardła i okolic, siedzę w domu, zamiast na Fanfeście :/
--- Koniec cytatu ---
Ej, no nie z nami takie numery Brunner...chciałem powiedzieć Xart ;)
Oczywiście współczuję Ci, być a nie być na Fanfeście to różnica ale w dobie mediów elektronicznych... wystarczy pewnie jak podzielisz się tym czego dowiedziałeś się przed Fanfestem ;)
Zrób takie XartLeaks, ujawnij treść kilku maili, czatów, konferencji video i na pewno wystarczy. ;D
Doom:
Pewnie mógłby to zrobić ale potem musiałby zabić wszystkich którzy to przeczytają :P
Ptysiu:
Wiadomo może na czym ma polegać likwidacja "quality" agentów? Czy na zrównaniu ich do poziomu quality równego 0, czy 10, czy ile?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej